ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Ağustos 2014 Çarşamba 17:36

Futbolun yıldızları Kars’ta

Futbolun yıldızları Karsta

Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ali Gültekin, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş ve Hasan Vezir, Kars’a geldi.


Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği ’Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor’ projesi kapsamında ülke futbolunun efsane isimleri Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ali Gültekin, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş ve Hasan Vezir, Kars’a geldi.

Proje kapsamında Doğu ve Güneydoğu’da yaşayan gençlerle çeşitli etkinlikler kapsamında bir araya gelecek Türk futbolunun önemli isimleri Kars’ta bir otelin salonunda basın ve gençlerle öğle yemeğinde bir araya geldi.



ÇOLAK: "DOSTLUK KÖPRÜSÜ KURMAK İÇİN BURADAYIZ"

Proje ile ilgili bilgiler veren Tanju Çolak, “Van’da başlayıp, Hakkari’de devam eden proje kapsamında 3. il olan Kars’ta yolumuza devam ediyoruz. Amacımız buradaki insanları ziyaret etmek, onlarla kucaklaşmak. Bizi her zaman televizyondan izliyorlar. ’Bizi televizyondan izlemesinler. Onların yanına gidelim’ dedik. Yani bir dostluk köprüsü kurmak için buradayız” dedi.



GÜLTİKEN: "HEYECANIMIZ HER GÜN DAHA DA ARTIYOR"

Daha sonra söz alan Ali Gültiken, Kars’ta olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Çok güzel projenin içerisinde hem kendimiz hem ülkemiz hem gençliğimiz hem sporumuz adına hakikaten önemli adımlar atıyoruz. Başlangıç noktası büyük bir heyecan olarak start aldı. Heyecanımız her gün daha da artıyor. Ülkemizin çok nadide yerlerine gidiyoruz. Güzel insanlarla karşılaşıyoruz. Yereldeyiz sizlerin sıkıntılarını dinliyoruz. Devletimizle beraber burada onların temsilcileri vasıtasıyla paylaşıyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından yemeğe geçildi. Yemeğe Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat, İl Müdür Yardımcısı Metin Akıl, ASKF Kars Şube Başkanı Burhan Taş, sporcular, hakemler ve çocuklar katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın hayata geçirdiği ’Futbolun Ustaları Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor’ projesi kapsamında ülke futbolunun efsane isimleri Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Ali Gültekin, Semih Yuvakuran, Hasan Şaş, Hasan Vezir; Vali Günay Özdemir’i makamında ziyaret edecek.

Efsane isimler bugün saat 17.30’da Kars Atatürk Stadı’nda proje çerçevesinde protokol üyeleriyle bir dostluk maçı yapacak. Akşam da 20.30’da futbolun yıldızları, Vali Günay Özdemir ile basın mensuplarıyla yemekte buluşacak.

(İHA)

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER