ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ekim 2013 Salı 20:41

Futbolcuları taşıyan minibüs kaza yaptı

Futbolcuları taşıyan minibüs kaza yaptı

Adana'da maçtan dönen amatör futbol takımını taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu, aralarında yönetici ve antrenörün de bulunduğu 13 kişi yaralandı.


Amatör Lig U-17 C Grubu'nda mücadele eden Sarıçam Burukspor'un oyuncularını taşıyan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 1 S 1374 plakalı minibüs, Karataş ilçesi Yüzbaşı köyü yakınlarında lastiğinin patlaması sonucu devrildi.
Kazada futbolcular Akın Büyümez (16), Kazım Kaan Ünsal (15), Furkan Kıvrak (15), Berat Karanfil (14), Mahsun Ünal (16), Abdi Yıldırım (15), Osman Nasal (15), Fırat Sarcan (16), Turgut Ahmet Özak (16), İbrahim Acun (15) ile antrenör Salih Arıyürek, kulüp yöneticisi Mehmet Güngör ve sürücü yaralandı.

Kaza yerine çağrılan ambulanslarla Adana'daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kazanın ardından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen Kulüp Başkanı Cabbar Konuk, yaralıların sağlık durumları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Konuk, ''Takımımız, Karataş Belediyespor U-17 takımıyla yaptığı maçtan sonra kaza yaptı. Hepimize geçmiş olsun. Bu emektar kardeşlerimiz ve biz büyük bir aileyiz. Çocuklarımıza nasıl sahip çıkılması gerekiyorsa biz o yönde sahip çıkıyoruz. Şu an korkulacak bir durum yok çok şükür. İki çocuğumuzda ciddi yaralanma var. Diğer çocuklarımızda ise hafif sıyrıklar var'' dedi.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER