ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Eylül 2014 Pazartesi 16:09

Flaş karar... Ligden çekildiler!

Flaş karar... Ligden çekildiler!

Bozüyükspor parayı bulamayınca, ligden çekildi!


Spor Toto 3. Lig takımlarından Bozüyükspor Kulüp Başkanı Cengiz Özkan, geçmişteki antrenör ve futbolcuların alacağı olan 1 milyon lirayı Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yatırmadıkları ve sezon öncesi transferi açamadıkları için ligden çekildiklerini bildirdi.

Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014-2015 sezonu öncesi yapılması planlanan kulübün olağan kongresinin, çoğunluk sağlanamaması dolayısıyla yapılamadığını hatırlattı.

"Geçmişteki antrenör ve futbolcuların alacağı olan 1 milyon lirayı TFF yatırmadığımızdan sezon öncesi transferi açamadığımız için ligden çekilme kararı aldık" diyen Özkan, şöyle konuştu: "Yönetime geldiğimiz 2012-2013 futbol sezonundan bu yana yaşadığımız maddi sıkıntılar nedeniyle geçtiğimiz sezon 2. Lig'den düştük. Sezon sonu yaptığımız kongrede çoğunluk sağlanamayınca kongre evraklarını Bozüyük Kaymakamlığı Dernekler Büro Şefliği'ne teslim ettik. Bu süre zarfında kulübe talip çıkmayınca Bozüyükspor Futbol Kulübü Derneği'nin feshi için mahkemeye başvuruldu. 2014-2015 sezonu öncesi transferi açabilmemiz için 1 milyon liraya ihtiyacımız vardı. Bu parayı da bulamayınca kulübü ligden çekme kararı aldık."

Özkan, Bozüyükspor'un 7 Eylül Pazar günü deplasmanda yapması gereken Tire 1922 Spor maçına çıkmadığını sözlerine ekledi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER