ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Ekim 2014 Salı 15:37

Fırtına eksik çalıştı

Fırtına eksik çalıştı

Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bir günlük iznin ardından çalışmalara başladı.


Milli takımlardaki oyuncular ve sakatlıklar nedeniyle teknik direktör Vahid Halilhodzic, 9 oyuncusuyla taktik çalıştı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Onur, Constant ve Deniz ile birlikte milli takım kamplarında olan Medjani, Belkalem, Waris, Yatabare, Soner ve Sefa katılmadı. Aykut, Özer, Mustafa Yumlu, Papadopoulos, Yusuf ve Mustafa Akbaş takımdan ayrı sahada ve ardından salonda çalıştı.

ÖZER HURMACI’YA HALİLODZİC’DEN YAKIN MARKAJ

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, antrenman sahasında takımla birlikte yaptığı toplantının ardından Özer Hurmacı ile özel bir görüşme yaptı. Ellerini oyuncusunun omuzlarına koyan Boşnak teknik adamın yaptığı özel görüşme dikkat çekti.

9 OYUNCUYLA TAKTİK ÇALIŞTI

Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başlayan bordo-mavililerde, teknik direktör Vahid Halilhodzic, milli takım kamplarında bulanan oyuncular ve yaşanan sakatlıklar nedeniyle antrenman yapmakta zorluk çekti. Musa Nizam’ın da yapılan çalışmalarda adalesinde ağrı hissetmesiyle soyunma odasına giderken, Boşnak çalıştırıcı 9 oyuncusuyla taktik çalışması gerçekleştirmeye devam etti. Oyuncu eksikliği nedeniyle teknik direktör Halilhodzic, yardımcısı Cyril Michel Pıerret’i yarı sahada apılan çift kale maçta kullandı.










KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER