ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Eylül 2014 Pazartesi 17:58

Fikret Orman'dan önemli açıklama

Fikret Ormandan önemli açıklama

Fikret Orman, passolig uygulaması nedeniyle tribünlerin boş kalması konusunda açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, passolig uygulaması nedeniyle tribünlerin boş kalması konusunda, "Bu kanun değişmediği sürece yapılabilecek bir şey yok." dedi.

Başkan Fikret Orman, Bursa’da bir otelde düzenlenen Bölgesel Dernekler Toplantısı’na katıldı. Ligin 3. haftasında bu akşam oynanacak olan Bursaspor-Beşiktaş maçı için şehre geldiklerini hatırlatan Orman, bu vesileyle bölgesel derneklerle toplantı yaptıklarını kaydetti. Orman, "Dernek başkanları ile buluşup, Beşiktaş’ın menfaatleri için ne yapabiliriz onu konuşacağız." diye konuştu.

KANUNU YOK SAYAMAYIZ

Bir gazetecinin, taraftarların passolig uygulamasına tepki göstermesi nedeniyle tribünlerin boş kaldığını hatırlatarak, çözüm konusunda neler yapılabileceğini sorması üzerine Başkan, "Bu kanun değişmediği sürece yapılabilecek bir şey yok. Kanunu yok sayamayız." ifadelerini kullandı.

Otelin camından Bursaspor’un yeni stadı Timsah Arena inşaatını izleyen Orman, 'Stadı nasıl buldunuz?' sorusuna da "Bizim stadımız daha önce bitecek." karşılığını verdi.









KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER