ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Haziran 2013 Salı 10:26

Fernandes'i kovdular!

Fernandesi kovdular!

"Aile yaşantımıza uymuyor" diyerek Fernandes'in Portekizli'nin komşuları isyan etti.


Beşiktaş'ın Portekizli maestrosu Manuel Fernandes, başına iş açtı. Yetenekli futbolcu özel hayatı nedeniyle ikamet ettiği lüks sitede komşularıyla sorun yaşadı.

GÜRÜLTÜ TAVAN

Site sakinleri bir araya geldi ve Siyah-Beyazlıların yıldız ismiyle artık komşuluk yapmama kararı aldı.Olay, Beşiktaş Fulya'daki Selenium Twins'te gerçekleşti. Komşuları tarafından gece geç saatlerde ve kalabalık gruplarla eve girmekle suçlanan Fernandes'in çok fazla gürültü yaptığı ileri sürüldü.

Diğer Kat sakinleri, site yönetimine şikayette bulununca, Fernandes'e önce uyarı yazısı gönderildi. Ancak ailelerin "Biz burada aile yaşantısı sürüyoruz. Çocuklarımız var. Hem gürültülü yaşantısı hem de bizim geleneklerimize uymayan yapısı devam ediyor"  şikayeti tekrarlanınca site yönetimi bir kez daha harekete geçti ve Fernandes'e yollanan ihbar yazısıyla, kiracı olarak oturduğu lüks daireyi boşaltması istendi.

Yaşananların Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a da bildirildiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun önümüzdeki süreçte başka bir daireye taşınması gerekiyor.

(Bugün)


ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER