ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Ekim 2014 Pazar 16:11

Ferah maçı kazanmak istediklerini dile getirdi

Ferah maçı kazanmak istediklerini dile getirdi

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, ligde yarın sahalarında karşılaşacakları Balıkesirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.


Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Çaykur Rizespor olarak Balıkesirspor maçına galibiyet hedefiyle çıkacaklarını dile getirdi.

Alacakları puan veya puanların büyük önem taşıdığını vurgulayan Ferah, "Alt sıralardan uzaklaşmak için Balıkesirspor karşısında kazanmaktan başka çaremiz yok" dedi.

Eskişehirspor deplasmanında aldıkları galibiyet ile moral bulduklarını belirten Ferah, şöyle konuştu:

"Evimizde, taraftarımızın önünde kazanmak istiyoruz. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Bu tür maçların zor olduğunu biliyoruz. Çaykur Rizespor, seyircisi önünde kazanmak için oynayacak. Sahamızda henüz kazanamadık. Bunun bilinciyle mücadele edeceğiz. Taraftarımıza çok iş düşüyor. Maç boyunca takımlarına sahip çıkmalarını istiyoruz."

Öte yandan Çaykur Rizespor'un, Balıkesirspor karşısında "Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Viera, Giray Kaçar, Ali Adnan, Oboabona, Murat Duruer, Engin Bekdemir, Eren Albayrak, Filip Holosko ve Kweuke" muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER