ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Ocak 2014 Çarşamba 08:56

Fener'in parlayan yıldızına dev talip

Fenerin parlayan yıldızına dev talip

Fenerbahçe'de başarılı bir dönem geçiren yıldız oyuncuya Liverpool'dan teklif olduğu ve İngiliz kulübün oyuncu konusunda ciddi olduğu iddia edildi.


Fenerbahçe'de başarılı bir dönem geçiren Caner Erkin'e Liverpool'dan teklif olduğu ve İngiliz kulübün oyuncu konusunda ciddi olduğu iddia edildi.

Daha önce de adı Liverpool ile anılan Caner Erkin'in transferi konusunda yeni bir haber daha gündeme geldi.

Oyuncunun menajeri Batur Altıparmak'ın açıklamalarını gündeme getiren Daily Star, Kırmızıların teknik patronu Brendan Rodgers'ın Caner'i kadrosuna katmak istediğini ve ocak ayı içerisinde sözleşmeyi imzalamak istediğini ifade etti.

Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak'ın Premier Lig'den birkaç kulüp oyuncuyla ilgileniyor sözlerini de hatırlatan İngiliz internet sitesi, Brendan Rodgers'ın, Jose Enrique'nin sakatlık sorununu düşündüğü ve takımda kiralık oynayan Cissokho'nun yaz ayında anlaşmasını tamamlayacağı için Caner Erkin'i özellikle istediği vurgulandı.

Genç oyuncusu Jon Flanagan'ın yükselen performansına rağmen Caner'i almak isteyen Kuzey İrlandalı çalıştırıcının, transferi bir an önce bitirmek amacında olduğu kaydedildi.

Haberde ayrıca 25 yaşındaki Caner'in sözleşmesinin Fenerbahçe ile sezon sonunda biteceği de eklendi. 

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER