ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Aralık 2014 Salı 16:28

Fener’e gözdağı

Fenere gözdağı

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’un teknik direktörü Uğur Tütüneker, rakiplerinden korkmadıklarını ancak saygı duyduklarını söyledi.


Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’un teknik direktörü Uğur Tütüneker, rakiplerinden korkmadıklarını ancak saygı duyduklarını söyledi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Ekibi, Fenerbahçe karşılaşması öncesi bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan teknik direktör Uğur Tütüneker, Fenerbahçe ile daha önce birçok kez karşı karşıya geldiğini vurgulayarak, "Hiçbir takımdan çekinmeyiz ama saygımız var. Türkiye’nin en önemli takımlarından bir tanesi. Sadece kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Rakiplerimiz güçlü, özellikle son oynadığımız iki maçın zor karşılaşmalar olduğunu düşünüyorum. Mersin maçı da bizim için iyi geçti. 3. bölgeyi çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Daha iyi bir performansı Fenerbahçe maçında sergileyebilirsek başarabiliriz. Korkmaya gerek yok. Rakibe karşı da gardımızı alacağız" şeklinde konuştu.

Maç öncesi takımdaki sakatlıklar hakkında da bilgi veren Tütüneker, Mangane ve Boye’nin tedavisinin sürdüğünü ve maç öncesi tekrar değerlendirmeye gireceklerini söyledi. Transferler ile ilgili soruları cevapsız bırakan Tütüneker, takım olarak maçlara odaklandıklarını belirtti.

SAVRUK: "TRİBÜNÜMÜZDE FENERBAHÇE’NİN GOLÜNE SEVİNEN TARAFTARA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"

Kayseri temsilcisi olarak Kayseri’ye gelen takımları en iyi şekilde ağırladıklarını ifade eden basın sözcüsü Kaan Savruk ise, Fenerbahçe’yi ağırlama konusunda da gerekli hassasiyeti göstereceklerini söyledi.

Savruk, Fenerbahçe taraftarına yeterince bilet ayırdıklarını dile getirerek, "Fenerbahçe karşısında gerekli mücadeleyi gösterip bu maçtan da puan çıkarmak adına gerekli özeni yönetim kurulu adına gösteriyoruz. Kayseri Erciyesspor camiası, deplasmana gelen takımları en iyi şekilde ağırlamıştır. Fenerbahçe maçında da ağırlama konusunda elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Zaten bilet fiyatlarındaki politikamızla da bu açık ve nettir. Birçok Anadolu takımları gibi büyük takımlara özel fiyat uygulamıyoruz. Misafir tribünü Konya’da 35 liraydı. Biz burada 15 liranın üzerine çıkarmadık. Erciyesspor tribününe Fenerbahçe atkısıyla gelene ve Fenerbahçe’nin attığı gole bizim tribünümüzde sevinene tahammülümüz yok. Fenerbahçe taraftarına yeterince bilet ayırdık. Fenerbahçe taraftarının Erciyesspor tribününe geçmesini gerektirecek bir durum yoktur. Güvenlik görevlilerine bu konu ile alakalı gereken talimat verilmiştir" açıklamasında bulundu.

(İHA)

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER