ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Ekim 2014 Pazartesi 14:14

Fenercell- Avea ile devam

Fenercell- Avea ile devam

Fenercell ile Avea arasındaki iş birliği, yapılan bir tören ve atılan imzalarla 5 yıl daha uzatıldı.



Shangri-La Bosphorus Otel’de düzenlenen imza törenine Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Turhan Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Uzun, Avea CEO’su Erkan Akdemir, Fenercell Müdürü Hakan Demir, futbolculardan Michal Kadlec ve Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı oyuncusu Dicle Nur Babat ile Fenercell kullanıcıları katıldı.

Avea CEO’su Erkan Demir, sporda aktif olarak yer aldıklarını belirterek, "2009 yılında sadece Türkiye’ye değil, dünyaya yenilik olarak getirdiğimiz bir sisteme geçtik. Bu iş birliği çok başarılı sonuçlara yol açtı. Sadece bizim açımızdan değil, Fenerbahçe için de gelir elde etmek açısından iyi bir katkı sağladı" dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Turhan Şahin ise, "Geçmiş 5 senelik dönem içinde Avea ile yaptığımız bu iş ortaklığı bize ekonomik ve sosyal yönden çok büyük bir katkıda bulundu. Başkanımızın ifade ettiği gibi sportif başarıyı istiyorsak gelir olarak da sağlam bulunmamız gerekir. Amatör branşlardan yetişmiş bir yönetici olarak Avea ile yapılan bu iş birliğinin katkısını çok iyi görebiliyorum. Avea gibi büyük markalarla iletişime geçtik. Geçtiğimiz 5 sene içerisinde Fenercell hattı kulübümüze çok büyük katkılarda bulunmuştur. Çok büyük bir dayanışma ile bu günlere ulaştık. İlk 5 senelik dönemimiz son buldu. İkinci 5 yıllık döneme giriyoruz. Bu iş birliğini daha da geliştirerek Türk sporuna, Fenerbahçe’ye ve futbola daha büyük katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Hedef 1 milyon üye projesi kapsamında kulüp üyelerimizi de Fenercell’e daha da katmak istiyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe futbolcusu Hasan Ali Kaldırım, "Öncelikle biz futbolcular olarak Fenercell’li olmaktan çok mutluyuz. Bu sayede hem biz hem kulübümüz kazanıyor" dedi.

Fenerbahçe futbolcusu Micael Kadlec de, "Fenerbahçe için, hepimiz için çok özel bir gün. Biz burada olmaktan memnunuz" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı oyuncusu Dicle Nur Babat, Fenerbahçe’nin hep ilklerin kulübü olduğunu ve Fenercell’in de bu ilklerden biri olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından imza töreni düzenlendi. Ayrıca 5 senedir Fenercell kullanan 3 kişiye de forma hediye edildi.
 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER