ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Eylül 2014 Cumartesi 18:55

Fenerbahçe’ye çoşkulu karşılama!

Fenerbahçeye çoşkulu karşılama!

Fenerbahçe, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda yaklaşık 100 kişilik taraftar grubunun coşkulu tezahüratlarıyla karşılandı.


Fenerbahçe, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda yaklaşık 100 kişilik taraftar grubunun coşkulu tezahüratlarıyla karşılandı.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Akhisar Belediyespor’la karşılaşacak olan Fenerbahçe, Manisa’da oynanacak karşılaşma için özel bir uçakla İzmir’e geldi. İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda yaklaşık 100 kişilik taraftar grubunun coşkulu tezahüratlarıyla karşılanan sarı-lacivertli ekip, karayoluyla Manisa’ya hareket etti. Taraftarlar, teknik direktör İsmail Kartal’a çiçek verdi.

FENERBAHÇE 4 EKSİKLE GELDİ

Sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz ile Raul Meireles ve bel ağrıları olan Volkan Demirel kadroda yer almazken, bu sabah yapılan çalışmada sol arka üst adalesindeki ağrılar nedeniyle antrenmanı yarıda bırakan Emre Belözoğlu da teknik direktör İsmail Kartal tarafından İzmir’e getirilmedi. Fenerbahçe kafilesinde şu oyuncular yer aldı:

"Mert Günok, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo ve Emmanuel Emenike."

Fenerbahçe’nin Akhisar Belediyespor’a konuk olacağı karşılaşmayı Konya bölgesi hakemlerinden Deniz Çoban yönetecek. Manisa 19 Mayıs Stadı’ndaki mücadelenin başlama saati ise 19.00.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER