ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Şubat 2014 Pazar 09:24

Fenerbahçe'ye bir şok daha

Fenerbahçeye bir şok daha

Yıldız oyuncudan gelen haber soğuk duş etkisi yarattı.


Fener’de, Emenike’nin ardından diğer golcüsü Webo da sakatlandı. 34. dakikada ayağından ses gelmesi üzerine kırık oluştuğunu zanneden Kamerunlu golcü, ağlayarak sahayı terk etti.

Ligin ilk yarısında attığı gollerden sıkça söz edilen Fenerbahçe’nin forvetleri her hafta birer birer sakatlanıyor. Sarı-lacivertlilerde Emenike’nin ardından dün de Webo şoku yaşandı.

Geçen hafta Torku Konyaspor karşısında Emenike’yi kaybeden sarı-lacivertliler, Nijeryalı golcüsünü en az 3 hafta için kaybetmişti. Bu oyuncunun yokluğunda, sarı-lacivertlilerde ilk 11’de maça başlayan Webo, 34. dakikada sakatlandı. Sağ ayağının arka bölgesinden bir ses duyan ve bunun kırık ya da çatlak olduğunu düşünen Webo, bir anda gözyaşlarına boğuldu.

Oyuna devam edemeyen Kamerunlu futbolcu, acı içerisinde “Değiştirin” işareti yaptı. Sağlık heyetinin ilk tedavisine sonuç vermeyen Webo, yerini Emre Belözoğlu’na bırakmak zorunda kaldı.
Ağlayarak sahayı terk eden oyuncu için dün gece adeta seferberlik ilan edildi. Eskişehir’den İstanbul’daki hastane arandı, MR için randevu alındı. Fenerbahçe, bu MR’dan çıkacak sonuca göre forvet stratejisini belirleyecek.

Öte yandan Fenerbahçe resmi sitesinden oyuncunun sağlık durumuna ilişkin bir açıklama yayınladı:

İşte o açıklama :

''Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan Fenerbahçemizde maçın 34. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Kamerunlu golcümüz Pierre Webo’nun MR’ı çekildi.

Göztepe Medical Park Hastanesi’nde çekilen MR sonrasında Kulüp Doktorumuz Doç. Dr. Burak Kundarıcıoğlu Webo’nun sağlık durumu ile açıklamalarda bulundu. Doç. Dr. Burak Kundarıcıoğlu,"Oyuncumuzun çekilen MR ve tomografisinde, peroneal kasta ve kasın zarında kısmi yırtık ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanılmıştır" 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER