ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Aralık 2012 Çarşamba 23:00

Fenerbahçe'nin hiç şakası yok!

Fenerbahçenin hiç şakası yok!

Ziraat Türkiye Kupası'nın son şampiyonu Fenerbahçe, PTT 1. Lig takımlarından Göztepe'yi farklı geçti.


Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Fenerbahçe ile Göztepe, Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşılaştı. Sarı-lacivertliler, İzmir temsilcisini Sezer(2), Krasic ve Recep Niyaz'ın golleriyle 4-0 mağlup etti ve Galatasaray ile Beşiktaş'ın elendiği Ziraat Türkiye Kupası'nda adını gruplara yazdırdı.

Fenerbahçe, maçın ilk dakikalarından itibaren rakip kalede baskı kurdu. Oyunu rakip kaleye yıkan sarı-lacivertliler, 16. dakikada son haftaların golcü ismi Sezer ile öne geçti.

İLK GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

1-0

Sağ taraftan gelişen atakta Mehmet Topuz'un sağ kanattan ortaladığı topun gelişine Sezer, sert vurdu ve takımını Göztepe önünde 1-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında yaşanan sakatlıklar ve sık sık çalınan faul düüdkleri maçın temposunun düşmesine neden oldu.

İlk yarıda başka gol olmazken Fenerbahçe, Sezer'in golüyle soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

İKİNCİ GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

2-0

Sarı-lacivertlile, ikinci yarının ilk dakikasında farkı 2'ye çıkardı. Kalecinin büyük hatası sonucu topla buluşan Dirk Kuyt, boştaki Sezer Öztürk'ü gördü. Sezer de düzgün bir vuruşla hem takımının hem de kendisinin 2. golünü kaydederek durumu 2-0 yaptı.

ÜÇÜNCÜ GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

3-0 

Fenerbahçe, 54. dakikada oyundan düşen rakibi karşısında skoru 3-0'a getirdi. Hızlı gelişen atakta Sezer Öztürk'ün şık pasıyla topla buluşan Krasic, topu kalecinin üzerinden ağlarla buluşturdu ve skor 3-0 oldu. Bu gol Krasic'in sarı-lacivertli forma ile attığı ilk gol olarak kayıtlara geçti.

Üç farklı üstünlüğü yakalayan ev sahibi ekip, karşılaşmada iyice rahatladı.

DÖRDÜNCÜ GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

4-0 

88. dakikada oyuna sonradan giren Recep Niyaz, skoru 4-0 yaptı.

Karşılaşmanın son bölümünde başka gol olmazken Fenerbahçe, sahadan 3-0 galip ayrıldı ve ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın elendiği Ziraat Türkiye Kupası'nda adını gruplara yazdırdı. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER