ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Kasım 2014 Cuma 13:09

Fenerbahçe’den yalanlama

Fenerbahçeden yalanlama

Fenerbahçe Kulübü, bugün birçok gazetede yer alan ’Fenerbahçe ada satın alıyor’ haberini yalanladı.


Fenerbahçe Kulübü, bugün birçok gazetede yer alan ’Fenerbahçe ada satın alıyor’ haberini yalanladı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Bugünkü Hürriyet, Sabah ve Takvim gazetelerinde, kulübümüzün bir ada satın alacağı şeklinde çıkan haberler yalandır. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün bu tarz bir projesi ve planlaması bulunmamaktadır. Kulübümüzün, sportif başarılar dışında önemsediği en önemli projelerden biri ’Hedef 1 Milyon Üye’ projesidir. Kamuoyundan bu tür hayali haberlere itibar etmemesini rica ederiz" denildi.

İşte o haber:

'Fenerbahçe Cumhuriyeti' esprisi gerçek oluyor. Sarı lacivertli yönetim, Adriyatik Denizi'nde yer alan bir adayı satın almak için araştırmalara başladı. Kanarya, bu alanda dünyada bir ilke imza atmak istiyor.

Fenerbahçe, inanılmaz bir projeye imza atmaya hazırlanıyor! Detayları önümüzdeki günlerde netleşecek projeyle Kanarya, yepyeni bir sayfa açacak. Sarı lacivertli kulüp, 'Fenerbahçe Cumhuriyeti' söylemini adeta gerçeğe dönüştürecek bir proje peşinde. Kulüp, Adriyatik kıyılarında bir ada almak için girişimlere başladı. Sarı lacivertli kulüp, bu sıradışı projeyi ete kemiğe büründürmek için maddi sınırlarını da zorlayacak. Fenerbahçe yönetimi ada projesinde mutlu sona ulaşmak için 30 milyon ile 35 milyon dolar arasında bir kaynağı gözden çıkardı.

Fenerbahçe, Adriyatik kıyılarında satın almak için ada arıyor.

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER