ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Aralık 2014 Salı 12:26

Fenerbahçe'den Ozan için çılgın teklif

Fenerbahçeden Ozan için çılgın teklif

Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren çıkışa geçen Ozan Tufan için Bursaspor Kulübü'ne ilk teklifin Fenerbahçe'den geldiği, sarı lacivertli kulübün 6 milyon Euroluk teklifle kapıyı çaldığı ifade edildi.


Gaziantepspor'u ligde 2-1 mağlup ederek moral bulan Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grub'nda yarın sahasında ilk maçta deplasmanda 3-2 mağlup etttiği Samsunspor'u konuk edecek.

67'NCİ RANDEVU

Bursaspor'la Samsunspor, yarın 67'nci defa karşı karşıya gelecek. 1965-66 sezonundan bu yana yaşanan rekabette taraflar, şimdiye kadar Süper Lig'de 56, 2'nci Lig'de 4, Türkiye Kupası'nda da 6 defa karşı karşıya geldi. Geride kalan 66 müsabakadan 27'sini Bursaspor kazanırken, 18 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı, 21 maçta ise sevinen taraf Samsunspor oldu.

KUPADA 7'NCİ BULUŞMA

Türkiye Kupası'ndaki 6 maçta da yeşil beyazlı takım, rakibinden daha fazla galibiyet elde etti. Bursaspor, 3 maçı kazanırken, 2 maç berabere bitti. Samsunspor, 1 maçı kazandı, attığı 6 gole karşı kalesinde 8 gol gördü.

BİLET SATIŞLARI DEVAM EDİYOR

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Bursaspor-Samsunspor maçının bilet fiyatları ise şöyle: 
"VIP tribünü 1.Sıra: 200 TL, VIP tribünü 2....6.Sıra: 125 TL, Kapalı A-B-C, VIP C tribünü: 75 TL, Maraton Tribünü: 20 TL, Kapalı kale arkası tribünü: 10 TL, Açık kale arkası tribünü: 5 TL, Misafir tribünü: 5 TL"

BURSASPOR LİGİN EN ÇOK GOL ATAN TAKIMI

Bursaspor 15 haftada rakip ağları 28 kez havalandırarak ligin en çok gol atan takımı oldu.
Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında deplasmanda Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ederken yeşil beyazlıların golleri Fernandao ve Belluschi'den geldi. Ligde 28 gole ulaşan yeşil beyazlılar aynı zamanda en çok gol atan takım ünvanını da eline geçirdi. Yeşil beyazlı takımı 27 golle Trabzonspor takip etti.

EN AZ GOL YİYEN BAŞAKŞEHİR

15 haftası geride kalan ligde kalesinde en az gol gören takım ise 6 golle İstanbul Başakşehir oldu. Ligin en çok gol yiyen takımı ise 31 golle Balıkesirspor oldu.

BURSASPORLU AZİZ BEHİÇ ASYA KUPASI'NA GİTTİ

Bursaspor'un sol kanat oyuncusu Aziz Behiç Eraltay, Avustralya Milli Takımı'nın katılacağı Asya Kupası için yeşil beyazlı yönetimden izin alarak ülkesine gitti.
Avustralya'da yapılacak 2015 Asya Kupası'na katılacak olan Avustralya Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosunda bulunan Aziz Behiç, 9 Ocak'ta başlayıp 31 Ocak'taki final karşılaşması ile son bulacak turnuva nedeniyle ülkesine döndü. Aziz Behiç'in yeşil beyazlı ekibin Antalya'da yapmayı planladığı devre arası kampına da katılamayacağı ifade edildi.

BURSASPORLU OZAN TUFAN'IN TALİPLERİ ARTIYOR

Bursaspor'un alt yapısında yetişen Ozan Tufan için yeşil beyazlı kulübe teklifler geldiği bildirildi. 

Geçen sezonun ikinci yarısından itibaren çıkışa geçen Ozan Tufan için Bursaspor Kulübü'ne ilk teklifin Fenerbahçe'den geldiği, sarı lacivertli kulübün 6 milyon Euroluk teklifle kapıyı çaldığı ifade edildi, Trabzonspor'un da genç oyuncu için nabız yokladığı belirtildi. Ayrıca Ozan Tufan için yurtdışından birkaç takımın da devrede olduğu iddia edildi.
KADRO DIŞI OLANLARA TALİP VAR
Öte yandan Bursaspor'da kadro dışı bırakılan kaptan İbrahim Öztürk, Ferhat Kiraz ve kadroya giremeyen Yasin'e de talipler olduğu öğrenildi. İbrahim Öztürk'ü Sivasspor'un, Ferhat Kiraz'ı İstanbul Başakşehir'in, Yasin'i ise Çaykur Rizespor'un istediği ifade edildi.

KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER