ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Kasım 2014 Çarşamba 10:52

Fenerbahçe'den Demirok hamlesi

Fenerbahçeden Demirok hamlesi

Lider Fernerbahçe, devre arasında kadrosunu ses getirecek transferlerle zenginleştirebilir.


Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve 9 hafta sonunda Süper Lig'de lider durumda olan sarı lacivertliler devre arasında ses getirecek bir transfere imza atabilir.

Fenerbahçe, Galatasaray'ın altyapısında yetişen ve şu anda Akhisar'da forma giyen defans oyuncusu Uğur Demirok'u devre arası transfer döneminde kadrosuna katabilir. Sezon sonunda Akhisar'la sözleşmesi sona erecek olan başarılı defans oyuncusunun gelecek sezon için kulübüylel henüz sözleşme yenilememesi ayrılık iddiasını da beraberinde getirdi.

Adı 4 büyüklerle anılan savunma oyuncusu için sarı lacivertli kulübün pusuda beklediği ve Ocak ayında bu transfer için bir girişimde bulunacağı aktarıldı. Portekizli futbolcu Bruno Alves'in ayrılma olasılığına karşılık yerine stoper bakan sarı lacivertli kulübün Akhisarlı Uğur için Akhisar kulübüyle Ocak ayında görüşeceği ve uygun bir bonservis karşılığında transferi tamamlamak istediği ifade edildi.

Ayrıca Fenerbahçe'nin Ocak ayında bu transferden sonuç alamaması durumunda sezon sonunda Uğur'u bedelsiz olarak kadrosuna katmayı planladığı iddia edildi.

(Eurosport)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER