ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Aralık 2014 Perşembe 19:48

Fenerbahçe’den ayrılıyor mu?

Fenerbahçeden ayrılıyor mu?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son günlerde Emenike’nin takımdan ayrılacağı yönündeki haberlere cevap vererek, "Emenike’yi satmıyoruz" dedi.




Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, Can Bartu Tesisleri’nde Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu. "3 Temmuz’u başka kulüpler yaşasa bizim gibi ayakta kalamazdı" diyen Yıldırım, "3 Temmuz’la ilgili daha belgeler çıkacak. Fenerbahçe’nin, Türkiye Kupası’nda iddiası yok. Bunu herkes bilsin. Kupanın statüsü değişmeli ve büyük takımlar daha az maç oynamalı. Kupanın tek esprisi uzun süre alamamamızdı, o da kalmadı. Geçen sezonki takımımız bu sezonki takımdan çok daha ileride değildi. Basında çok kötü olduğumuz yönünde bir algı var. İçeride kalan 2 maçı kazanacağımıza inanıyorum. Bu 2 maçı kazanırsak sezonun ilk devresini lider bitireceğimize inanıyorum. Fenerbahçe taraftarı stada gelsin. Seyirciler gelmeyince futbolcular da üzülüyor. Ligin ikinci devresinde iyi hazırlanıp şampiyon olacağız" diye konuştu.



"GAZETECİ OLAN DÜRÜST, NAMUSLU OLACAK"

Başkan Yıldırım, basını da eleştirerek, "Basındaki baronlar Fenerbahçe’nin çok kötü olduğunu yazıyorlar. Seyircinin kafasını karıştırıyorlar. Gazeteci olan dürüst, namuslu olacak. Böyle şey olur mu ya? Türk sporu bir yere gitmez. Yeniden oturup dizayn etmek gerekiyor. Konuşarak olmaz. Yorumcular sahada gördüğünü anlatmalı. Futbolcuların emeklerine sahip çıkılmalı. Bazı yorumcular bilmeden konuşuyorlar. O yalan haber yapanlar bu şekilde evlerine ekmek götürüyorlar. Devlete vergi vermiyorlar. Bunlar ayıp şeyler" şeklinde konuştu.



"EMENİKE’YE 10 MİLYON EURO’LUK TEKLİF GELDİ, ’HAYIR’ DEDİK"

Aragones’in gelirken Guiza ve Xabi Alonso’yu şart koştuğunu da ifade eden Yıldırım, "Guiza’yı transfer ettik, fakat Xabi Alonso’yu alamadık İngiltere’den. Bu arada yönetici arkadaşlar bilmiyor. Emenike’nin menajeri geldi. ’Satmayı düşünürseniz konuşalım’ dedi. 10 milyon euro’luk teklif olduğunu söyledi. ’Hayır’ dedik" ifadelerini kullandı.

(İHA)

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER