ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Temmuz 2014 Pazartesi 10:55

Fenerbahçe'de yoğun tempo

Fenerbahçede yoğun tempo

Fenerbahçe, 29 Ağustos'ta başlayacak Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona yoğun bir tempoda hazırlanacak.



Sarı-lacivertli takım, lig öncesi 26 günde 7 karşılaşmaya çıkacak. Altı hazırlık maçı oynayacak Fenerbahçe, 25 Ağustos'ta Galatasaray ile yapacağı TFF Süper Kupa karşılaşmasıyla yoğun temposunu tamamlayacak.

Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını İran'ın Sepahan takımıyla Düzce'de oynayan ve 1-0 kazanan Fenerbahçe, 31 Temmuz Perşembe günü İngiltere'nin Sheffield United ekibiyle, Soma'daki maden faciasında zarar görenlerin yararına deplasmanda karşı karşıya gelecek.

İngiltere'den Danimarka'ya geçecek sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi'nin son şampiyonu İspanyol temsilci Sevilla ile 2 Ağustos Cumartesi günü Kopenhag'daki Brondby Stadı'na karşılaştıktan sonra, 8 Ağustos Cuma günü ise İngiliz ekibi Chelsea ve Beşiktaş'la, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, Soma maden faciasında hayatını kaybeden madencilerin ailelerine destek amacıyla düzenlenecek 3'lü turnuvada mücadele edecek. Geliri Soma'da hayatını kaybeden madencilerin ailelerine bağışlanacak turnuvada üç kulübün taraftarları tribünlerde bir arada oturacak.

Fenerbahçe, 16 Ağustos Cumartesi günü yine kendi sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla oynayacağı maçın ardından hazırlık sürecini, 19 Ağustos Salı günü Roma Olimpiyat Stadı'nda, Salih Uçan'ın da kiralık olarak formasını giydiği İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Roma ile oynayacağı karşılaşmayla tamamlayacak.

İlk resmi maçı Galatasaray ile oynayacak

Sarı-lacivertli ekip, hazırlık maçlarının ardından yeni sezonun ilk resmi karşılaşmasını ise Galatasaray ile yapacak.

Fenerbahçe, TFF Süper Kupa maçında 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER