ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Mart 2014 Perşembe 08:59

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği başladı

Fenerbahçede transfer hareketliliği başladı

Sarı lacivertlilerin de kadroda düşünmediği ama performansını yakından izlediği Stoch için 5 milyon Euro bonservis bedeli biçildi.


Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği yıldız futbolcu için Rusya ve Hollanda'dan çok ciddi teklifler geliyor.

Eurosport'un haberine göre, Fenerbahçe'de transfer hareketliliği yaşanmaya devam ediyor. Rusya ve Hollanda'dan gelen haberler sarı lacivertlileri oldukça heyecanlandıracak bir gelişme olarak adlandırılabilir. Sezon başında sarı lacivertlilerin kiralık olarak gönderdiği futbolcuya Rusya Premier Lig ve Hollanda Ligi'nden ciddi teklifler geliyor.

Rusya ve Hollanda

Hollanda basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Miroslav Stoch, sezon sonunda sarı lacivertlilere dönmeyebilir. Bu sezona PAOK'ta kiralık olarak başlayan ve 7 gol 11 asistlik bir performans yakalayan Miroslav Stoch, PSV ile Rubin Kazan'ın transfer listesine girmeyi başardı.

Yunanistan Ligi'nin en değerli yabancı oyuncularından biri olan Slovak futbolcu, sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılabilir. 

Türkiye'ye dönmeyebilir

Hollanda basını tarafından "Fenerbahçe'nin nerede oynatacağına bir türlü karar veremediği gölgedeki yıldız" yakıştırması yapılan Miroslav Stoch, menajerine göre de yeni sezonda Türkiye'ye dönmeyecek. Rubin Kazan'ın teklifine sıcak baktıklarını belirten menajer Milan Lednicky, Stoch'un PSV'ye gitmek istemediğini ifade etti.

Artık daha üst düzey liglerde yer almak isteyen Slovak futbolcu Fenerbahçe'yi ise son durak olarak görüyor. Yabancı kontenjanı dolayısıyla yedek kalmaktan çekinen Stoch, sarı lacivertli takımdan iyi bir bonservis bedeliyle ayrılabilir.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER