ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Ekim 2014 Pazar 17:49

Fenerbahçe'de Ersun Yanal sesleri

Fenerbahçede Ersun Yanal sesleri

2014-2015 sezonunun açılış maçında Ziraat Bankası’nı Burhan Felek’te ağırlayan Fenerbahçe erkek voleybol takımı, maçtan 3-0 galip ayrıldı. Maça damgasını vuran olaysa, taraftarların "Ersun Yanal ve Alex" tezahüratları oldu.


Arslan Ekşi’nin etkili servisleriyle maça hızlı başlayan Fenerbahçe, 8-5 geçilen ilk aranın ardından tempoyu iyice artırdı. Rakibine sadece Antonin Rouzier ile direnmeye çalışan Ziraat Bankası, skor 17-11 olduktan sonra servis etkinliğini artırdı ve farkı yavaş yavaş kapadı. Ancak 18-16’dan sonra Milos Nikic ile bir kez daha ivme kazanan Fenerbahçe, Ivan Miljkovic ve Wout Wijsmans’ın durağan oyununa rağmen seti 25-20 kazandı.

İkinci sete muhteşem başlayan sarı lacivertliler, 5-0 öne geçtikten sonra ritmini yitirdi. İlk teknik molayı 8-4 geride kapayan konuk takım, yumuşayan rakip hücumlara iyidefans yaptı ve Rouzier ile hızını artırarak ikinci zorunlu arada üstünlüğü ele geçirdi (15-16). Ancak Fransız yıldızı ve Alexandre Ferreira haricindeki oyuncular skor üretemeyince Fenerbahçe, bu bölümü de aynı skorla bitirdi 25-20.

Takımların çok değişik performanslar sergilediği üçüncü sette ilk teknik molaya Ziraat Bankası önde girse de (7-8) Fenerbahçe toparlanarak farkı bir anda açmayı başardı 15-11. Ancak konsantrasyon kaybını engelleyemeyen Kanarya, öne geçtiği anlarda rakibinin kendilerini yakalamasını bir türlü engelleyemedi. Set sonunda 2 kez maç için servis kullanan Fenerbahçe, setin sonunu ancak 27-25’te getirebildi ve sezona kayıpsız başladı.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Maçı izleyen Fenerbahçe taraftarları ise, sık sık "Ersun Yanal ve Alex" tezahüratları yaptı. Sarı lacivertliler, dünkü derbi mağlubiyetini bu şekilde protesto etti.

FENERBAHÇE 3-0 ZİRAAT BANKASI

Salon: Burhan Felek

Hakemler: Sadettin Deneri, Ramazan Demiröz

Fenerbahçe: Arslan, Nikic, Kemal, Miljkovic, Wijsmans, Emin, Serkan(L), Metin, Burak

Ziraat Bankası: Rodriguez, Eren, Rouzier, Ferreira, Cüneyt, Berkan, Volkan(L), Alperay(L), Emre, Koray, Serhat

Setler: 25-20, 25-20, 27-25

Süre: 81 dakika (25-26-30)

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER