ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Haziran 2013 Salı 19:36

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım depremi

Fenerbahçede Aziz Yıldırım depremi

Fenerbahçe kongre üyesinin açtığı dava sonuçlandı. Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun üyelikleri donduruldu!


5. Asliye Hukuk Mahkemesi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın geçici olarak görevden uzaklaştırılmasına karar verdi.

Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe kongre üyesi Recep Özcan'ın 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde açtığı dava sonucu Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun üyelikleri donduruldu ve yöneticiliklerine tedbir kararı konuldu.

Yargıtay'da yer alan dava bitene kadar konan tedbir kararı F.Bahçe'de dernek yönetiminden yöneticileri uzaklaştırırken A.Ş yöneticiliklerine karşı ise herhangi bir yaptırıma sebep olmadı.

FENERBAHÇE KULÜBÜ'NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Mahkemenin bu kararının ardından sarı-lacivertli kulüp açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü'nün yaptığı açıklamada konuyla ilişkili bir kararın kendilerine ulaşmadığını duyurdu. Sarı-lacivertlilerin açıklamasında "Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım hakkında bir mahkemenin kararına ilişkin bazı medya kaynaklarında haberler yer almaktadır. Konuya ilişkin olarak henüz tarafımıza ulaşan resmi bir tebligat bulunmamaktadır." ifadeleri kullanıldı.
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER