ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Aralık 2014 Perşembe 12:28

Fenerbahçe yönetimine göre sorun...

Fenerbahçe yönetimine göre sorun...

Teknik direktör İsmail Kartal, takımının futbolundan memnun ama Fenerbahçe yönetimi de taraftar gibi düşünüyor.


Teknik direktör İsmail Kartal, takımının futbolundan memnun ama Fenerbahçe yönetimi de taraftar gibi düşünüyor.
Sergilenen futbolun şampiyonluğa yetmeyeceğinin farkındalar ve kötü oyundan şikayetçiler. Yönetimde, Kartal’ın eleştirildiği doğru ancak asıl faturayı ise ona kesmiyorlar.

“SEZON İÇİNDE OLMUYOR”

Bugün'de yer alan habere göre; Fenerbahçe yönetimi asıl suçluyu, Ersun Yanal olarak görüyor. Aralarındaki sohbetlerde “Sezona Ersun Yanal ile hazırlandık. Ama o, takım Bolu’da kamptayken aşk hayatıyla ilgili meselelere daha fazla eğildiğinden, futbolcuları doğru dürüst hazırlayamadı. İyi yükleme yapamadı. Şu anda da sezon içinde İsmail hoca yükleme yapamıyor” denildiği ifade edildi.

KARTAL’IN İŞİ ÇOK ZOR

Fenerbahçeli idarecilerin gözü, devre arasında. Bunun için de “Artık devre arasına kadar böyle gideceğiz. Takım birçok maçta kondisyon olarak düşüyor ama ilk yarı bittikten sonra devre arası kampında gerekli yüklemeler yapılacaktır” diyorlar. Peki devre arasına kadar ciddi puanlar kaybedilirse ne olacak? Aslında Meireles o golü atmasa, İsmail Kartal'ın Balıkesir’de Fenerbahçe’nin başında son kez teknik direktör olarak sahaya çıkmış olacağı iddia edildi.
Eğer Galatasaray ve Beşiktaş farkı açarsa, devre arasında takıma yükleme yapacak hoca başkasının olacağı belirtildi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER