ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Ekim 2014 Pazar 18:31

Fenerbahçe yemekte buluştu

Fenerbahçe yemekte buluştu

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri, Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol takımı teknik heyet ve oyuncularıyla birlikte Çengelköy’de bulunan İskele Restoran’da düzenlenen yemekte bir araya geldi.


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri, Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol takımı teknik heyet ve oyuncularıyla birlikte Çengelköy’de bulunan İskele Restoran’da düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkanlar Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, yönetim kurulu üyesi Selim Kosif ile sarı-lacivertli kulübün eski asbaşkanlarından Ahmet Özokur’un da katıldığı yemekte, basketbol takımının teknik heyet ve oyuncularının eşleri ve çocukları da yer aldı.

YILDIRIM: "KAYBETMENİZİN HİÇBİR BAHANESİ OLAMAZ"

Türkiye Basketbol Ligi ve Euroleague maçları öncesinde Fenerbahçe Ülker Basketbol takımı ile bir araya gelen başkan Aziz Yıldırım, yeni sezonda takıma başarı dileklerini sunarak, “Biz sporcularıyla, çalışanlarıyla, emekçileriyle bir aileyiz. Bugün sizlerle beraber olduk, bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Basketbol takımımız Fenerbahçe Ülker için Fenerbahçe gibi bir güçlü kulüp, Ülker gibi güçlü bir grup bir araya gelmişlerdir. Bu hem bizler için, hem de Türk sporu için çok önemli bir olaydır. Şimdi hepimizin anlaması gereken bir olay var. Sayın Obradovic gibi değerli bir hoca, menajer ve böyle bir sporcu topluluğu mevcut. O zaman ne yapacağız; çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Hedef Euroleague’de Final-Four oynamak. Türkiye’de de Türkiye Kupası ve Türkiye Ligi’ni kazanarak Fenerbahçe ve Ülker camiasını mutlu etmek. Sizler hepiniz hem dünyada hem Türkiye’de değerli sporcularsınız. Kaybetmenizin hiçbir bahanesi olamaz. Bir tek şekilde kaybedersiniz ancak çalışmazsanız. Sizler kazandıkça bilin ki o salon ağzına kadar dolar, dışarıda da o kadar insan bilet bulmak için uğraşır. Bu da geleceğe maddi anlamda yatırım demektir. Türkçede bir söz vardır. ‘Almadan vermek bir tek Allah’a mahsustur’ diye. Eğer sizler, insanları mutlu ederseniz insanlar da manevi haz alırlar. Onun için siz hep kazanmalısınız. İnsanları mutlu etmelisiniz ki onlar da sizi mutlu etsinler. Biz buradaki bütün topluluğa inanıyoruz. Hedeflediğimiz başarılara bu sene ulaşacağımıza bütün kalbimizle hem inanıyor hem de bunu sizlerden bekliyoruz” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe yöneticileri ve basketbol takımı ile yenilen samimi bir ortamda gerçekleştirilen yemek, çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.















KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER