ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Aralık 2014 Perşembe 10:13

Fenerbahçe Veli Kavlak'ın peşinde

Fenerbahçe Veli Kavlakın peşinde

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Veli Kavlak'ın transferi için Fenerbahçe devreye girdi.


Siyah-beyazlı yönetim, Veli Kavlak'a yıllık 1 milyon 350 bin euro teklif ederken, başarılı futbolcunun 1 milyon 550 bin euroda ısrar ettiği belirlendi. 200 bin euroluk fark için Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmeyen Veli devre arasında öncelikle kulübüyle masaya oturacak.

Milliyet'in haberine göre Beşiktaş Yönetimi ile Veli Kavlak arasındaki yeni sözleşme pazarlıkları hız kazandı. Siyah-beyazlılar, mukavelesi sezon sonunda bitecek olan başarılı futbolcuya resmi teklifini iletirken, Veli'nin yapılan öneriyi henüz kabul etmediği ortaya çıktı.

Kartal, Teknik Direktör Slaven Bilic'in mutlaka kadroda tutulmasını istediği Veli'ye yıllık 1 milyon 350 bin euro teklif etti. Takımın en az kazanan isimlerinden olan 26 yaşındaki futbolcunun ise yeni sözleşme imzalamak için yıllık 1 milyon 550 bin euroda ısrar ettiği öğrenildi.

Veli Kavlak, siyah-beyazlı kulüple maddi konularda yaşadığı anlaşmazlığa rağmen aralarında ezeli rakip Fenerbahçe'nin de bulunduğu ekiplere, "Önce Beşiktaş'la görüşeceğim" yanıtını iletti. 200 bin euroluk fark için Beşiktaş'tan ayrılmak istemeyen başarılı futbolcu sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmak için devre arasında siyah-beyazlı kulüple masaya oturacak.

Veli Kavlak, Beşiktaş'la anlaşma sağlanamaması halinde ise Fenerbahçe, Napoli, Lazio ve Newcastle United'ın önerilerini inceleyecek. Sezon sonunda serbest kalacağı için birçok kulübün iştahını kabartan siyah-beyazlı futbolcunun devre arasında kararını netleştirmesi bekleniyor.  

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER