ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Ekim 2014 Cuma 11:44

Fenerbahçe Ülker, San Antonio Spurs karşısında

Fenerbahçe Ülker, San Antonio Spurs karşısında

Sarı-lacivertlilerin, NBA Global Games kapsamında yarın Ülker Sports Arena'da San Antonio Spurs'ü ağırlayacağı karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.


Fenerbahçe Ülker, NBA Global Games kapsamında yarın San Antonio Spurs ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye Basketbol Ligi'nde geçen sezon mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Ülker ile NBA'in son şampiyonu San Antonio Spurs arasında Ülker Sports Arena'da oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Bu sezon NBA'de şampiyon unvanını korumaya çalışacak San Antonio Spurs, kadrosunda bulundurduğu uluslararası oyuncuların çokluğuyla dikkati çekiyor. Takımda uluslararası oyuncu olarak İtalyan Marco Belinelli, Arjantinli Manu Ginobili, Brezilyalı Tiago Splitter, Fransız Tony Parker ve Boris Diaw, Avustralyalı Aron Baynes ve Patty Mills yer alıyor.

Gregg Popovich başantrenörlüğünde şampiyon kadrosunu koruyan Spurs'te Tim Duncan, Tony Parker, Manu Ginobili, Kawhi Leonard ve Boris Diaw gibi isimler takımın başarısına sağladığı katkıyla göze çarpıyor.

NBA Global Games takvimi

NBA takımları, dünyanın dört bir yanında farklı ülkelerde sahne alacağı NBA Global Games kapsamında bu sezon 7 maçta sahaya çıkıyor.

Yarın Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak San Antonio Spurs, NBA Global Games'in Almanya'da düzenlenen ilk etabında Alba Berlin'e 94-93 mağlup oldu. Bu ay içerisinde Türkiye, Brezilya ve Çin'de oynanacak hazırlık maçlarının yanı sıra normal sezondaki iki lig maçı da Meksika ve İngiltere'de yapılacak.

NBA Global Games kapsamında bu sezon oynanacak karşılaşmalar şu şekilde:

Yarın:

Fenerbahçe Ülker-San Antonio Spurs (Türkiye)

Cleveland Cavaliers-Miami Heat (Brezilya)

12 Ekim Pazar:

Sacramento Kings-Brooklyn Nets (Çin)

15 Ekim Çarşamba:

Brooklyn Nets-Sacramento Kings (Çin)

13 Kasım Perşembe:

Houston Rockets-Minnesota Timberwolves (Meksika)

15 Ocak 2015:

Milwaukee Bucks-New York Knicks (İngiltere)

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER