ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Haziran 2013 Çarşamba 16:13

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı

Fenerbahçe transferi resmen açıkladı

Fenerbahçe, Zenit'in defans oyuncusu Bruno Alves ile yıllık 2.5 milyon euro'ya el sıkıştı.


Sarı-lacivertli kulüp, Portekizli futbolcu Bruno Alves'in transferi için Rusya'nın Zenit Kulübü'yle anlaştığını açıkladı.

KAP'A BİLDİRMEYE HAZIRLANIYOR

Çetinkaya, Petesburg'ta Zenit'li yetkililerle yaptığı pazarlıklarda da çok önemli adımlar attı. Edinilen bilgilere göre, Ruslara Alves'e karşılık Miroslav Stoch ya da Milos Krasic+2 milyon euro'luk bir teklif sunuldu. 8 milyon euro isteyen ancak oldukça cazip bulunan bu teklifi değerlendirmeye alan Zenit'li yöneticilerin, birkaç gün içinde yanıt vereceği, olumlu karar çıkması halinde Fenerbahçe'nin transferi KAP'a bildireceği belirtildi.

MENAJER ARKİNOV DOĞRULADI

Zenit'te transfer operasyonlarını yöneten genel menajer Maxim Mitrofanov'a çok yakın olan FIFA menajeri Malik Arkinov, Alves'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı haberlerini doğruladı. Radyospor'a konuşan Arkinov, "Zenit'te bu sezon büyük değişiklikler olacak. Bruno Alves de gitmek istiyor, iyi bir teklifi değerlendirir. İddialar doğru, onun Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini çok iyi biliyorum" açıklamasını yaptı.

ZENİT ALVES İLE VEDALAŞTI

Rusya’nın Zenit St. Petersburg takımı Fenerbahçe’nin transfer etmek için görüşmekte olduğu futbolcu Bruno Alves ile vedalaştı.

Zenit resmi sitesinde Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığını duyuyarak Alves ile vedalaştı. Duyuruda, “Bruno Alves’e teşekkür ediyoruz ve başarılar diliyoruz.” denildi.

2010 yılında 22 milyon euro karşılığında Zenit takımına transfer olan Alves 101 karşılaşmada forma giydi ve 3 gol kaydetti.

MEVKiSiNiN EN iYi iSiMLERiNDEN

Porto'dan Zenit'e 2010'da 22 milyon euro'ya transfer olan Brezilya asıllı Bruno Alves, Portekiz Milli Takımı'nın değişmez ismi. 1.89'luk boyuna rağmen çevikliği ile öne çıkan, müthiş bir pozisyon bilgisine sahip olan 31 yaşındaki oyuncu, dünyanın en iyi savunmacıları arasında gösteriliyor. Frikikleri ile de tanınan Bruno Alves, Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaşatan Julio Alves'in ağabeyi. Sağ bek de oynayabilen ünlü futbolcu, EURO 2012'nin yarı finalinde İspanya'ya karşı penaltı vuruşunu gole çeviremeyince Portekiz turnuvadan elenmiş, bir anda gündeme oturmuştu.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER