ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Mayıs 2017 Cuma 10:01

Fenerbahçe, Trabzonspor'u konuk ediyor

Fenerbahçe, Trabzonsporu konuk ediyor

Sarı-lacivertli takım, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın sahasında Trabzonspor'la karşılaşacak. Ligde Kadıköy'de 19 puan kaybeden sarı-lacivertliler, bu sezon seyircisi önünde son maçına çıkacak.


Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın sahasında Trabzonspor'u konuk edecek.

Süper Lig'de ilk iki şansı kalmayan ve 3. sıradaki yerini korumayı hedefleyen sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşısında galibiyet arayacak.

Son iki haftaya 60 puanla 3. sırada giren sarı-lacivertliler, uzun yıllardır üstünlük kurduğu rakibini sezonun ilk yarısında deplasmanda 3-0 mağlup etmişti.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yarın saat 19.00'da Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

 

- Kadıköy'de son maç

 

Fenerbahçe, bu sezon seyircisi önünde son kez sahaya çıkacak.

Kadıköy'de son 17 yılın en kötü iç saha performansını gösteren sarı-lacivertliler, seyircisi önünde 19 puan yitirdi. Sarı-lacivertlier, ligde Ülker Stadı'nda 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı.

 

- Orta sahada sıkıntı

 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle orta saha kurgusunu oluşturmakta zorlanıyor.

Sarı kart cezalısı Alper Potuk, Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Mehmet Topal ve Ozan Tufan'ın da yarın oynanacak maça yetişmesi beklenmiyor.

Bu durumda Advocaat, orta sahada Josef de Souza'nın yanında Roman Neustaedter'e yer verecek. Alper Potuk'un yerine ise formayı en yakın isim olarak Salih Uçan gözüküyor.

Sakatlığı bulunan bir diğer futbolcu Şener Özbayraklı ise maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Şener'in forma giymemesi durumunda sağ bekte geçen hafta olduğu gibi Hasan Ali Kaldırım oynayacak. Bu durumda savunmanın solunda ise İsmail Köybaşı görev alacak.

Fenerbahçe'de sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Jose Fernandao, Fabiano Ribeiro ile ağrılarını öne sürerek antrenmanlara çıkmayan Gregory van der Wiel, Trabzonspor maçında yer almayacak.

Sarı-lacivertli takımın Trabzonspor karşısında muhtemel 11'i şöyle:

Volkan Demirel, Şener Özbayraklı (İsmail Köybaşı), Simon Kjaer, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Roman Neustaedter, Josef de Souza, Salih Uçan, Jeremain Lens, Moussa Sow, Robin van Persie.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER