ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Aralık 2012 Pazar 02:27

Fenerbahçe taraftarı isyan etti

Fenerbahçe taraftarı isyan etti

Fenerbahçe'nin Karabükspor'u konuk ettiği maçta taraftarlar, Aykut Kocaman ve yönetim aleyhinde tezahüratlar yaptı.


Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe'nin Karabükspor'u konuk ettiği maçta taraftarlar, teknik direktör Aykut Kocaman ve yönetim aleyhinde tezahürat yaptı.

Karabükspor'un üçüncü golünden sonra sarı lacivertli taraftarlar 'Aykut Kocaman istifa' şeklinde tezahüratlar yaptı. Alex de Souza lehine tezahüratlarda bulunan sarı lacivertliler, "Aziz Yıldırım anons yapsana" tezahüratlarında da bulundu.

Bir grup taraftar aleyhte tezahüratta bulunan taraftarları ıslıkla protesto etti.

"I LOVE YOU ALEX - I LOVE YOU EMRE"

Aykut Kocaman'ı ve yönetimi istifaya çağıran Fenerbahçe taraftarları daha sonra da "I love you Alex" ve "I love You Emre" diye bağırdı...

TARAFTARLAR BİRBİRİNE GİRDİ

Yaşanan protestolar sırasında bir grup Fenerbahçe taraftarı da birbirleri ile kavga etti. Türk Telekom Tribünü'ndeki bir grup taraftar, demirlerin üzerinden atlayarak Fenerium tribününe geçti.

GOLÜ BİLE YUHALADILAR

Kuyt'ın attığı Fenerbahçe'nin tek golüne de takıma tepkili tribünlerden yuhalama sesleri yükseldi. 

Fenerbahçe tribünleri takıma tepki gösterip birbiriyle uğraşırken, Kardemir Karabükspor'u desteklemeye gelen taraftarlar galibiyetin sevincini yaşadı. 

ALEX'TEN TARAFTARA JET CEVAP

Fenerbahçe'nin Karabükspor ile oynadığı karşılaşmada taraftarların yaptığı Alex tezahüratlarına Brezilyalı futbolcunun cevabı gecikmedi. 

Twitter'daki takipçilerine yanıt veren Alex de Souza, Karabükspor maçıyla ilgili olarak da 'İzliyorum, çok kötü maç' ifadelerini kullandı.

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER