ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 00:53

Fenerbahçe seyircisi çok dikkatli olmalı


Fenerbahçe eski Başkanvekili Nihat Özdemir, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'da çeyrek final oynamasının Türk futbolu adına büyük bir başarı olduğunu söyledi.
     Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa'daki mücadelesini AA muhabirine değerlendiren Özdemir, Galatasaray'ın bugün, Fenerbahçe'nin de yarın oynayacağı karşılaşmalarda tur atlayacak neticeyi elde edeceklerine inandığını belirtti.
     Özdemir, Galatasaray'ın Real Madrid gibi zorlu bir rakiple oynayacağını hatırlatarak, ''İnşallah Galatasaray'ın orada iyi bir netice alacağını ümit ediyorum. Oradaki ümitleri gelecek hafta Türk Telekom Arena'da oynanacak maça taşıyacaklar. Bu Türk futbolu içindir. Hepimiz Edirne'ye kadar kendi takımlarımızı tutuyoruz. Edirne'den sonra hepimiz oynayan türk takımlarını yanındayız'' dedi.
     Galatasaray'ın Santiago Bernabeu'da tek farklı mağlubiyet veya beraberlikte tur şansının artacağına dikkati çeken Özdemir, ''Bu akşam 2-1 gibi bir mağlubiyet veya 1-1, 0-0 gibi bir beraberlik Galatasaray'ın evinde oynayacağı karşılaşmada yarı final şansını çok yükseltir'' diye konuştu.
    
     Fenerbahçe seyircisi çok dikkatli olmalı
    
     Nihat Özdemir, Fenerbahçe'nin İtalya Serie A'da maç fazlasıyla 5'inci sırada bulunan Lazio ile Perşembe akşamı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynayacağı karşılaşmada gol yemeden galibiyet almasını beklediğini bildirdi.
     ''Fenerbahçe'nin gol yemeden alacağı galibiyet, turu yüzde 65-70 geçmiş olarak kabul edilir'' diyen Özdemir, İtalya'daki maçın seyircisiz oynanacağına dikkati çekti.
     Özdemir, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı Viktoria Plzen maçının seyircisiz olması nedeniyle büyük maddi kayıp yaşadığının altını çizerek, ''Şuan da Fenerbahçe çok büyük bir inceleme altında. Onun için bütün taraftarın yarın akşamki maçta çok dikkatli davranması lazım. Sahaya yabancı madde, meşale gibi herhangi bir şey atılmamalı. Tribünlerde herhangi bir kargaşanın olmaması gerekli. Çünkü çok büyük gözlem altındayız. Böyle bir hareket yapılırsa gelecek yıllarda Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılamaz. Bu da Fenerbahçe'ye çok büyük zarar verir'' dedi.
     ''Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu hafta çeyrek final oynaması Türk futbolu adına büyük bir başarıdır'' görüşünü dile getiren Nihat Özdemir, aynı başarının milli takımda da olması gerektiğini sözlerine ekledi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER