ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Aralık 2013 Perşembe 13:03

Fenerbahçe mayına bastı

Fenerbahçe mayına bastı

Üzülelim mi, sevinelim mi? İki günde 3 mayın patladı. Aslan kılpayı kurtuldu. Sarı Kanarya ve Karadeniz Fırtınası sizlere ömür. Kartal'ın akibeti ise merak konusu.


Mücahit Yıldız- Analiz/ yazete.com


Ziraat Türkiye Kupası bizim 4 büyük takıma sırat köprüsü oldu. Galatasaray, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 6-5 penaltılarla geçerken adeta ecel terleri döktü. Trabzonspor ise Balıkesirspor karşısında hiçbir varlık gösteremeyip elenirken, en büyük mayın Fenerbahçe'nin başına patladı. PTT 1. Lig'in puan cetvelinde son sırada bulunan Fethiyespor'a, hem de Şükrü Saraçoğlu'nda 2-1 yenilerek kupada saf dışı kaldı..


"PENDİK YERİNE FETHİYE FACİASI"

Her zeminde olduğu gibi futbolda da rakibi küçük görürsen, maça zaten 1-0 yenik başlarsın. Sarı lacivertli takımın, Galatasaray ve Trabzon'un başına gelenlerden ders alması gerekiyordu. Fenerbahçeli futbolcular, Fethiyespor'dan böyle bir performans beklemiyorlardı doğrusu. Pendik faciasının adı bundan böyle Fethiye faciası oldu.

Fethiyespor'a gelince, futbolcularından, teknik adamlarına ve yönetimine kadar hepsini tebrik ediyorum. Bu zaferi kulüp tarihlerine altın harflerle yazdılar.

"ÜZÜLELİM Mİ, SEVİNELİM Mİ?

Süper Lig'in süper takımları, PTT 1. Lig takımları karşısında sapır sapır dökülmelerine üzülmemek elde değil. Milyon dolarlar ödeyerek transfer edilen futbolcu ve teknik direktörler, Ziraat Türkiye Kupası'nda, 1 futbolcuya ödediği parayla rakip takımın tamamını alabilecek gücü varken, onların 5. tura geçişlerine saygıyla eğilip, şapka çıkardılar!

Maddi imkanları çok kısıtlı olan PTT 1. Lig takımlarının, Süper Lig'in süperlerine çelme takmaları da futbolumuz açısından, son derece sevindirici. Demek ki müsabakayı çok para veren değil, çok istekli ve akıllı oynayan kazanıyor.

Yoksa Süper Lig takımlarıyla PTT 1. Lig takımlarını yer mi değiştirsek ha! Ne dersiniz?

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER