ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Mayıs 2014 Salı 15:01

Fenerbahçe ile Beşiktaş birleşiyor

Fenerbahçe ile Beşiktaş birleşiyor

Soma'da meydana gelen maden faciasına Süper Lig'in iki büyük takımı kayıtsız kalmıyor. Fenerbahçe ile Beşiktaş Soma için birleşiyor. Soma United...


Fenerbahçe ile Beşiktaş Soma'da meydana gelen maden faciasına kayıtsız kalmıyor. Fenerbahçe ile Beşiktaş Soma için birleşiyor...

Fenerbahçe ile Beşiktaş Soma için birleşiyor! Soma United...

İlhan Ekşioğlu, "Beşiktaş ile oynayacağımız dostluk maçında iki takım sahaya 6'ya 5'erli karma takımla çıksın" teklifinde bulundu. Fenerbahçe yönetimi kabul etti. Öneri, Beşiktaş'a sunulacak.

Fenerbahçe ile Beşiktaş dostluğun kitabını yeniden yazacak. İki kulüp, geliri Soma felaketinde hayatını kaybedenlerin yakınlarına bağışlanmak üzere bu yaz hazırlık maçı yapma kararı aldı. Maçın tarihi henüz belli değil. Bir avuç kömür için bir ömür verenlere minnet borcu ödemek için organize edilecek karşılaşmanın hazırlıkları sürerken, Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, çılgın bir proje ortaya attı.

Sadece armalar kullanılacak

Ekşioğlu, Fenerbahçe yönetimine "Soma için oynayacağımız maça özel siyah forma yaptıralım. Bizim futbolcuların formasında Fenerbahçe, diğer formada da Beşiktaş amblemi olsun. Her iki takım da sahaya karma çıksın. Fenerbahçe armalı takımda 6 Fenerli ve 5 Beşiktaşlı, Beşiktaş armalı takımda da 6 Beşiktaşlı ve 5 Fenerli futbolcu olsun" dedi.

Derbi gerginliği yaşanmaz

İlhan Ekşioğlu, FB-BJK United'ın gerekçesini de şöyle açıkladı: Bu bir yardım maçı. Karma takımlar olunca sahadaki kimse kimseyi kırmaz. Taraftarlar da Fenerbahçe-Beşiktaş rekabeti nedeniyle tribünde gerilmez. Yardım maçı amacına ulaşır."

Diego Beşiktaş forması giyebilir

Fenerbahçe yönetimi bu fikri çok beğendi. Bu teklif Beşiktaş yönetimine sunulacak. Beşiktaş yönetimi bu teklifi kabulş ederse Kanarya'nın yeni transferi Diego, Beşiktaş amblemli forma ile Fenerbahçe'ye karşı sahaya cıkabilir.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER