ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Aralık 2014 Cuma 23:18

Fenerbahçe gol oldu yağdı

Fenerbahçe gol oldu yağdı

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 13. hafta açılış maçında Fenerbahçe, konuk ettiği eski oyuncusu Roberto Carlos'un takımı Sivasspor'u 4-1 mağlup etti.


Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Tarık Ongun, Ali Saygın Ögel
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal (Dk. 81 Webo), Meireles, Dirk Kuyt, Moussa Sow (Dk. 90 Hasan Ali Kaldırım), Emenike (Dk. 66 Alper Potuk)
Sivasspor: Ertuğrul, Cicinho, Da Costa, Ümit, Berk, Kadir (Dk. 83 Ahmet Aras), Adem, Musa (Dk. 83 Macauley Chrisantus), Hakan (Dk. 46 Batuhan), Mehdi, Aatıf Chahechouehe
Goller: Dk. 3 Bekir İrtegün, Dk. 14 ve 65 Moussa Sow, Dk. 39 Dirk Kuyt (Fenerbahçe), Dk. 13 Aatıf Chahechouehe (Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 45 Mehmet Topal, Dk. 62 Bekir İrtegün (Fenerbahçe), Dk. 72 Musa Sinan Yılmazer (Sivasspor)

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve hakem Mustafa İlker Coşkun'un düdük çaldığı maçta Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren golleri 3. dakikada Bekir İrtegün, 14 ve 65. dakikalarda Moussa Sow ile 39. dakikada Dirk Kuyt attı.

Konuk Sivasspor'un tek golünü ise 13. dakikada Aatif Chahechouhe kaydetti. Bu sonuçla Fenerbahçe, puanını 27'ye çıkardı ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Sivasspor ise 10 puan ve averajla 17. sıraya indi.

47. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada kullanılan köşe atışında Musa Sinan Yılmazer'in kafayla doldurduğu topta Bekir ile Volkan arasındaki anlaşmazlık yaşandı. Oluşan karambolde en son topla buluşan Aatif Chahechouehe, yakın mesafeden istediği gibi vuramayınca takımını bir golden etti.

66. dakikada Fenerbahçe farkı üçe çıkardı. Bu dakikada Emenike'nin ara pasında topla buluşan Dirk Kuyt'ın vuruşunu kaleci Ertuğrul çeldi. Kısa düşen topu takip eden Moussa Sow, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. 4-1.

88. dakikada sağ kanattan cezasahası içine yapılan ortada Batuhan'ın kafa vuruşu yandan auta gitti.

90. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada savunmanın arkasına atılan topla buluşan Batuhan Karadeniz kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak az farkla oyun dışına gitti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe mücadeleyi 4-1 kazanan taraf oldu.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER