ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Mayıs 2013 Pazartesi 01:10

Fenerbahçe, Galatasaray'ı alkışlamayacak

Fenerbahçe, Galatasarayı alkışlamayacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kadıköy'de haftaya şampiyonluğu ilan eden Galatasaray'ı alkışlamayacaklarını açıkladı.


Spor Toto Süper Lig'de Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de Aykut Kocaman, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Aykut Kocaman, "Galatasaray'ı Kadıköy'de alkışlayarak bir milata imza atar mısınız?" sorusuna şu yanıtı verdi: Böyle bir milat için ortam uygun değil. Benim aklımda böyle bir durum yok." diye konuştu.

AYKUT KOCAMAN 2-0 İÇİN NE DEDİ?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenildikleri maçın "kötü" kelimesiyle bile tarif edilemeyeceğini söyledi.

Kocaman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, soru almak istemediğini belirterek, "Çünkü bu maçtan sonra söyleyecek bir şeyim yok" dedi.

"İyi oynadık, kötü oynadık" değerlendirmeleriyle anlatılacak bir maç olmadığını kaydeden Kocaman, "Göreve başladığım günden bugüne kadar olumlu-olumsuz, iyi-kötü pek çok maç oynadık. Ancak bu maç kötüyle de tarif edilecek gibi değildi. Onun için maçla ilgili söyleyecek çok fazla bir şeyim yok. A'dan Z'ye hepimiz berbat vaziyetteydik. Maçla ilgili konuşmamın pek anlamı yok" diye konuştu.

Bu sırada bir gazetecinin, "Galatasaray stadınıza şampiyon olarak gelecek. Siz ve futbolcularınız Galatasaray'ı alkışlamayı düşünüyor musunuz" şeklindeki sorusu üzerine Aykut Kocaman, "Hayır, hayır. Böyle bir milat için ortam uygun değil. Böyle bir şey en azından benim aklımda yok" ifadelerini kullandı.

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER