ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Aralık 2013 Çarşamba 12:03

Fenerbahçe-Fethiyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe-Fethiyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Ziraat Kupası 4. tur mücadelesinde Fenerbahçe bugün saat 19:00'da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Ptt 1. Lig ekibi Fethiye spor ile karşılaşacak.


Ziraat Türkiye Kupası’nda son iki yılın şampiyonu Fenerbahçe, 4. tur mücadelesinde Kadıköy’de PTT 1. Lig ekibi Fethiyespor'u ağırlayacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 19.00′da başlayacak karşılaşmayı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. ATV ve A haberden canlı yayınlanacak.

Kupada son iki sezonda şampiyonluğa ulaşan sarı-lacivertli ekip, bu sezon ligde ortaya koyduğu istikrarı kupa mücadelesinde de sergilemek istiyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın, Fethiyespor mücadelesinde, ligde yabancı kontenjanına takılan Yobo, Kadlec ve Holmen’in yanı sıra kaleci Mert Günok, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Salih Uçan ve Mehmet Topuz gibi isimlerin yer alacağı kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.

Maç öncesi sarı-lacivertli takımda Emre Belözoğlu’nun sakatlığı devam ederken, Egemen Korkmaz hasta, Beşiktaş derbisinde kırmızı kart gören Meireles ise cezalı durumda.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER