ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Kasım 2014 Cumartesi 20:22

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçı için kampa girdi

Fenerbahçe, Eskişehirspor maçı için kampa girdi

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.


Fenerbahçe, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 11. hafta mücadelesinde yarın Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi. Tesislere gelen Başkan Aziz Yıldırım ile yönetim kurulu üyelerinden Yalçın Haker ve Selim Kosif'te antrenmanın bir bölümünü izledi.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde başlayan çalışma 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Fenerbahçe'de Mehmet Topal ile Diego Ribas takımdan ayrı özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Bu antrenmanla Eskişehirspor maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı lacivertli ekip, kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Fenerbahçe'nin 19 kişilik Eskişehirspor maçı kampında şu oyuncular yeraldı:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Pierre Webo.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER