ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Kasım 2014 Pazar 13:56

Fenerbahçe Eskişehirspor Maçı hangi kanalda, saat kaçta

Fenerbahçe Eskişehirspor Maçı hangi kanalda, saat kaçta

Fenerbahçe Eskişehirspor ile bu akşam karşı karşıya gelecek.


 İşte maç detayları..Galibiyet serisi Bursa beraberliğiyle gölgelenen sarı-lacivertliler Kadıköy'de Es-Es'e fark atıp yeniden zirveye kurulmayı hedefliyor. Fenerbahçe, Eskişehirspor maçı 30 Kasım Pazar günü saat 19:00'da oynanacak ve Lig TV'den canlı yayınlanacak.Fenerbahçe, Eskişehir karşısında farklı galibiyete odaklanmış durumda. Geçen hafta Bursa'da puan kaybedince liderlik koltuğunu alfabetik farkla Beşiktaş'a kaptıran sarı-lacivertliler, Kadıköy'de gol averajını açarak yeniden öne geçmek istiyor. Fikstür avantajının kendilerinde olduğunu belirten Teknik Direktör İsmail Kartal, “Sezon başından beri birçok sıkıntı yaşadık. Bu hafta da önemli eksiklerimiz var. Ancak bunların hiç birisi başarıya mazeret olamaz. Özellikle de Kadıköy'de gerekeni yapmalıyız” derken, “İlk yarı sonuna kadar başka puan kaybı istemiyorum” vurgusunda bulundu. İsmail Hoca “Önümüzdeki 7 maçta 21 puan alıp devre arasına rahat girmeliyiz” sözleriyle futbolcularını motive etti.

5 milyon dolarlık doping

Diego ve Mehmet Topal'ın yokluğuna rağmen Eskişehir'i yenebilecek güce sahip olduklarını dile getiren Kartal, “Kadıköy'de 12 kişiyle oynuyoruz. Bu nedenle ne eksiklerin ne de rakibin önemi var. Sahaya çıkıp gerekeni yapacaksınız” diyerek adeta beyin yıkadı. Kartal, ceza sınırındaki Emre, Emenike, Kadlec ve Hasan Ali başta olmak üzere oyuncularını gereksiz kart görmemeleri yönünde uyarırken, yönetimden de takıma doping etkisi yapacak bir hamle geldi. Başkan Aziz Yıldırım, yaklaşık milyon dolar tutarındaki transfer taksitleri ve maç başı alacaklarının yarın bankaya yatırılacağını belirterek futbolcuların motivasyonunu arttırdı.

Caner Erkin kulübeye

Diego ve Mehmet Topal'ın yokluğunda orta alan kurgusunda değişiklik yapacak olan İsmail Kartal takımı 4-4-2 dizilişiyle sahaya sürmeye hazırlanıyor. Emenike ile Sow'u yan yana oynatmayı planlayan Kartal, oyun kurucu görevini ise kaptan Emre'ye verecek. Bu arada Bursa maçından sabıkalı olan Caner Erkin yedek soyunacak, sol bekte Hasan Ali görev alacak.

Kadıköy'de oynadığı son 28 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Fenerbahçe, bu sezon evindeki 5 galibiyetini de tek farkla aldı. Ligdeki son 9 deplasman maçında galibiyet yüzü görmeyen Eskişehir ise Kadıköy'de oynadığı son 8 maçı da kaybetti. Sahaya mutlak favori olacak çıkacak ev sahibinin hedefi 3 puanı bol golle alıp averajını geliştirmek.Yanal' tezahüratları nedeniyle Maraton Üst H Blok tribününde kombineleri iptal edilen taraftarlara özel taahhütname imzalatıldığı ortaya çıktı. Passolig dağıtımı sırasında, bütün tribünlere standart taahhütname imzalatılırken, maraton üst H BLOK'a ise özel taahhütname imzalatıldığı öğrenildi. Bazı taraftarlar bu duruma tepki gösterip kombineleri iptal etti.

Favori Fener

Kadıköy'de oynadığı son 28 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Fenerbahçe, bu sezon evindeki 5 galibiyetini de tek farkla aldı. Ligdeki son 9 deplasman maçında galibiyet yüzü görmeyen Eskişehir ise Kadıköy'de oynadığı son 8 maçı da kaybetti. Sahaya mutlak favori olacak çıkacak ev sahibinin hedefi 3 puanı bol golle alıp averajını geliştirmek.
Özel taahhütname ? 'Yanal' tezahüratları nedeniyle Maraton Üst H Blok tribününde kombineleri iptal edilen taraftarlara özel taahhütname imzalatıldığı ortaya çıktı. Passolig dağıtımı sırasında, bütün tribünlere standart taahhütname imzalatılırken, maraton üst H BLOK'a ise özel taahhütname imzalatıldığı öğrenildi. Bazı taraftarlar bu duruma tepki gösterip kombineleri iptal etti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER