ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Mayıs 2014 Pazar 16:46

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın kapısını çalacak

Fenerbahçe, Beşiktaşın kapısını çalacak

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yerli forvetine talip oldu.


Fenerbahçe, aradığı yerli golcüyü Beşiktaş'ta buldu. Sarı-lacivertliler, Mustafa Pektemek'e talip oldu.

Yabancı kontenjanının 5+3 olmasıyla yoğun bir çalışma içine giren F.Bahçe yerli golcü arayışını sürdürüyor. Sow, Emenike, Webo gibi güçlü yabancı forvetleri olan sarı-lacivertli ekip, "Bir de yerli forvet olsun. Kontenjan sıkıntısı çekmeyelim" diyen Ersun Yanal'ın isteği ile Beşiktaş'ın kapısını çaldı.

Cenk alınınca Mustafa satılabilir!

Geçen sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle fazla şans bulamayan Mustafa Pektemek, G.Antep'ten Cenk Tosun'un alınmasıyla bir anlamda 'taca' çıktı. Fenerbahçe yönetimi, siyah-beyazlı kulüp ile iyi ilişkilerine dayanarak Beşiktaş'a teklifini iletti. Beşiktaş'ın transfere 10 milyon euro ayırması nedeniyle oyuncu almakta sıkıntı çekeceğinin bilinmesi de F.Bahçe'nin işini kolaylaştıracak.

F.Bahçe'nin Holmen dışında geçen sezon Norwich City'de kiralık olarak forma giyen Yobo, Bastia'da kiralık oynayan Krasic gibi yabancı oyuncuların olduğu bir teklif sundu. Ayrıca F.Bahçe takas dışında bir miktar da para vermeye razı. 25 yaşındaki Mustafa, Sarıyer, Sakaryaspor, G.Birliği ve Beşiktaş formalarını giydi. Mustafa'nın piyasa değeri 4 milyon euro olarak görünüyor.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER