ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Nisan 2018 Cuma 06:16

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde olaylar çıktı

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde olaylar çıktı

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin ikinci yarısında sarı-lacivertli taraftarlarla Beşiktaş yedek kulübesi arasında yaşanan tartışma sonucu başına yabancı cisim isabet eden Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş soyunma odasına girdi.


Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının ikinci yarısında yaşanan olaylar sonunda önce siyah-beyazlı futbolcular ardından da karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına gitti.

Ülker Stadı'ndaki maç 0-0 devam ederken, 57. dakikada Beşiktaş yedek kulübesiyle Fenerbahçeli taraftarlar arasında tartışma çıktı. Beşiktaşlı Tolga Zengin'le taraftarlar arasında çıkan hararetli tartışma sırasında Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in başına bir cisim isabet etti.

Bunun üzerine saha daha da karıştı. Şenol Güneş ve Beşiktaşlı futbolcular soyunma odasına gitti. Bunun üzerine Mete Kalkavan ve yardımcıları da soyunma odasına hareket etti.

Fenerbahçeli futbolcular sahada hakemin vereceği kararı bekliyor.

Diğer yandan soyunma odası koridorlarında da büyük kargaşa yaşandı.

- Yabancı maddeler ilk yarıyı da durdurdu

Karşılaşmanın ilk yarısında Fenerbahçeli taraftarların sahaya attığı yabancı maddeler nedeniyle de maç yaklaşık 5 dakika durdu.

İlk yarının son bölümünde Beşiktaşlı Ricardo Quaresma korner atışı kullanırken sahaya yabancı maddeler atıldı. Bunun üzerine hakem Mete Kalkavan önce dördüncü hakemin yanına geldi. Yabancı maddelerin atılmaya devam etmesiyle orta sahaya gelen Kalkavan, yardımcılarını da yanına çağırdı.

Yabancı maddelerin atıldığı tribüne giden Fenerbahçeli futbolcular, taraftarı sakinleştirmeye çalıştı. Hakem Kalkavan, yaklaşık 5 dakika sonra müsabakayı yeniden başlattı.

Şenol Güneş'in kafasına isabet eden yabancı maddenin hemen öncesinde de Querasma, atılan yabancı cisimler nedeniyle köşe vuruşunu kullanamadı.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER