ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Temmuz 2014 Cumartesi 22:10

Fenerbahçe 1-0 kazandı

Fenerbahçe 1-0 kazandı

Fenerbahçe, İran'ın Sepahan takımını 1-0 mağlup etti.


 

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında İran ekibi Sepahan FC'yi 1-0 yendi.

Sarı-lacivertliler, Düzce 18 Temmuz Stadı'nda oynanan karşılaşmaya etkili ataklarla başladı. Fenerbahçe, yeni transfer Diego Ribas'ın pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Mehmet Topuz'un 20. dakikada attığı şık golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ikinci yarı başlamadan önce Hasan Ali Kaldırım, Kadlec, Diego Ribas, Moussa Sow ve Gökhan Gönül dışındaki tüm oyuncuları değiştirdi.

Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren sarı-lacivertliler, Sow ve Diego ile bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Fenerbahçe, ilk yarıda gelen golle rakibini 1-0 mağlup etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, yapımcı Acun Ilıcalı ve eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay da maçı izledi.

Emre Belezoğlu forma numarasını değiştirdi

Geçtiğimiz sezon 25 numaralı forma ile mücadele eden Emre Belözoğlu bu sene 20 numaralı formayı tercih etti.  20. Şampiyonluk yolunda 20 numaralı formayı tercih eden ve bu yolda tam konsantrasyon ile çalışan Emre Belözoğlu takım arkadaşlarını da her fırsatta motive etmeye çalıştı.

Maçın geliri geçen yıl yine bu statta oynanan Boluspor maçında olduğu gibi Düzcespor'a bırakılacak.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER