ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Şubat 2014 Çarşamba 11:33

Fener yıldız oyuncu ile sezon sonunda masaya oturacak

Fener yıldız oyuncu ile sezon sonunda masaya oturacak

Fenerbahçe devre arasındaki transfer suskunluğunu sezon sonunda Hamburg'da forma giyen tecrübeli isim ile bozmayı planlıyor.


Fenerbahçe transferde gelecek sezonun planlarına çok erken başladı.

Skorer'in haberine göre,  devre arasında transferde suskun kalan Sarı- Lacivertli yönetim daha önce gündemine gelen Van Der Vaart'ı sezon sonunda renklerine bağlamak için harekete geçti.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın ofansif özellikle bir orta saha oyuncusu aradığı ve ilk tercihinin Hollandalı yıldız olduğu ortaya çıktı. Yanal'ın yöneticilerle yaptığı görüşlede, "Van der Vaart çok önemli bir oyuncu. Onu orta sahada farklı görevlerde oynatabilirim. Alınması bizim için çok isabetli olur. Onun Fenerbahçe'ye büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum" dediği öğrenildi. Bu gelişmeden sonra yönetim Hamburglu yıldızı sezon sonunda planlarının ilk sırasına aldı.

Türk asıllı eşi Sabia da baskı yapıyor

Hamburg'dan ayrılmak isteyen Van der Vaart'ın Hollanda Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Kuyt'la da sürekli görüştüğü ortaya çıktı. Bu arada yıldız oyuncunun Türk asıllı sevgilisi Sabia Engizek'in de Van Der Vaart'ın Fenerbahçe'ye transferi için baskı yaptığı belirlendi. Bu nedenle yıldız oyuncunun Fenerbahçe'den gelecek resmi teklife evet demesine kesin gözüyle bakılıyor.

Hamburg'a resmi teklifte bulunacaklar

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yöneticilerle bir durum değerlendirmesi yaptığı ve gelecek sezon için bitirilmesi gereken ilk ismin Van Der Vaart olması yönünde görüş birliğine varıldığı ortaya çıktı.

Sarı-Lacivertli yöneticilerin yıldız oyuncuyu başka bir takıma kaptırmamak için en kıza zamanda Hamburg yönetimiyle bir görüşme yapacağı öne sürüldü.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER