ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Eylül 2013 Çarşamba 12:37

Fatih Terim haberi kızından öğrendi!

Fatih Terim haberi kızından öğrendi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sözleşmesinin feshedildiğini kızı Buse Terim'den öğrendi.


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, sözleşmesinin feshedildiğini yönetimden değil, kızı Buse Terim'den öğrendiği ortaya çıktı.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fatih Terim ile yollarını ayırdıklarını duyurdu. Ancak basın sözcüsü duyurmadan çok önce haber Twitter'da yayılmıştı. İlk olarak İbrahim Seten'in ortaya attığı iddia sosyal medyada hızla yayıldı. Bu sırada Fatih Terim Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takımını çalıştırıyordu. Çalışma bittikten sonra kızı Buse'yi arayan teknik adam, kulübün görevine son verdiği haberini öğrendi.

Galatasaray yönetiminin karar aldığı sırada Fatih Terim, Sarı-kırmızılı takımla Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmandaydı. Çalışma bittikten sonra deniyimli teknik adam, kızı Buse'yi telefonla arayıp, günlerinin nasıl geçtiğini soruyor. Bu görüşme sırasında Buse Terim, babasına görevine son verildiğini aktarıyor.

Lig TV Genel Yayın Yönetmeni Şansal Büyüka'nın oğlu Hazar Büyüka, bu durumu twitter hesabından "İşin en acı tarafı idmandan sonra Fatih hoca kızını arıyor, "napıyorsunuz?" diye ve ondan işine son verildiğini öğreniyor. Sözün bittiği nokta" sözleri ile paylaştı.

Buse Terim de, Hazar Büyüka'nın bu mesajını takipçileri ile paylaşarak, olayın gerçek olduğunu doğrulamış oldu.

Antrenman sonrasında duş için tesislere giren Fatih Terim'e yönetimin görevine son verdiği haberini kızı ulaştırınca sinirlenen Terim, duş bile almadan malzemelerini toparlayıp sinirli bir şekilde Florya'dan ayrıldı.

DROGBA ADETA ÇILDIRDI

Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdüren sarı - kırmızılı futbolcular da idman sonrası Fatih Terim gibi büyük bir şok yaşadı.

Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da idman sonrası soyunma odasına giden futbolcular, koridordaki televizyonlarda gördükleri haber sonrası şok oldular. Fatih Terim'in görevine son verildiği haberini televizyondaki alt yazıda öğrenen oyuncular şok yaşadı ve dona kaldılar.

En büyük şoku ise Didier Drogba'nın yaşadığı ve adeta çıldırdığı öğrenildi. Tercüman Mert Çetin'den haberi çevirmesini isteyen Drogba'nın, detayları öğrendikten sonra ise "Nasıl olur" diye bağırdığı ve inanamadığını söylediği belirtildi.

Futbolcularla koridorda karşılaşan Fatih Terim'in ise moralinin çok bozuk olmasından dolayı oyuncuları ile tek kelime bile konuşmadan ayrıldığı belirtildi.

 

KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER