ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Nisan 2014 Perşembe 11:19

Fatih Terim bu haberle yıkıldı!

Fatih Terim bu haberle yıkıldı!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in milli formayı giydirmek için yoğun çaba sarf ettiği Manchester United'ın genç oyuncusu Adnan Januzaj'ın, Belçika Milli Takımı'nı tercih etti.


Türkiye 'nin yanı sıra Belçika, Kosova, Arnavutluk, Sırbistan ve 3 yıl daha beklemesi halinde İngiltere'yi de seçme hakkı bulunan Adnan Januzaj, Belçika Milli Takımı'nda karar kıldı.

Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Marc Wilmotc, Brüksel doğumlu 19 yaşındaki kanat oyuncusunun seçimini sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan duyurdu ve karardan son derece memnun olduğunu bildirdi.

Kosova Futbol Federasyonu tarafından geçen ay Haiti ile yapılan dostluk maçının aday kadrosuna davet edilen Januzaj'la Türkiye de ilgileniyordu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, geçen ay yaptığı açıklamada, babası Türk, annesi Kosovalı olan Belçika doğumlu Januzaj'a ay-yıldızlı formayı giydirmek için çalıştıklarını söylemişti.

Anderlecht takımından 2011 yılında Manchester United'a transfer olan Januzaj, bu sezon toplam 31 maçta forma giydi ve 4 gol attı.

Brezilya'nın ev sahipliği yapacağı 2014 Dünya Kupası öncesi 13 Mayıs'ta Belçika Milli Takımı'nın 30 kişilik aday kadrosu açıklanacak. Belçika, H Grubunda Cezayir, Rusya ve Güney Kore ile mücadele edecek. 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER