ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Ocak 2014 Cuma 13:12

Falcao'yı sakatlayan Türk oyuncuya ölüm tehdidi yağdı

Falcaoyı sakatlayan Türk oyuncuya ölüm tehdidi yağdı

Monaco'nun, Fransa Kupası'nda Monts'u yendiği maçta Falcao'yu sakatlayan Türk futbolcu ölüm tehditleri aldı.


Fransa Ligi’nde şampiyonluğun en büyük favorileri arasında yer alan Monaco, Fransa Kupası 10. Tur mücadelesinde amatör küme takımlarından Monts Or Azergues’i deplasmanda 3-0 mağlup etmişti.

Ancak bu mücadelede Monaco’nun en önemli gol silahı olan ve sezon başında Atletico Madrid’den 60 milyon Euro’ya transfer edilen Radamel Falcao sol dizinden ciddi bir biçimde sakatlandı. Monts’un 28 yaşındaki Türk asıllı Fransız oyuncusu Soner Ertek’le girdiği ikili mücadele sonrasında ilk tespitlere göre bağları kopan Kolombiyalı yıldızın büyük ihtimalle sezonu kapattığı ve 2014 Dünya Kupası’nda forma giyemeyeceği ifade edildi. Tabii ki bu haber, hem Fransa’da hem de Kolombiya’da büyük şok etkisi yarattı. Falcao’nun sakatlandığı pozisyonun kahraman Soner’e, bu sakatlıktan dolayı büyük tepki var.

‘ÖMÜR BOYU AFFETMEYECEĞİM’

Sosyal paylaşım sitelerinin sporla ilgili haberlerinde Fransa’da bir anda gündeme oturan Soner’e, yıldız oyuncunun hayranlarından da ölüm tehditleri geldiği bildirildi. Maçtan sonra açıklama yapan Soner, çok üzgün olduğunu vurgulayarak, “Eğer Falcao sezonu kapatıp Dünya Kupası’na gidemezse, kendimi ömür boyu affetmeyeceğim. Onu sakatlamak istemedim” dedi. Monaco’nun hocası Claudio Ranieri ise “Yapılan harekete faul bile verilmedi. Küçük takımlara karşı oynarken, sertlikle karşılaşmamız normal. Ama bu anormal bir durum” yorumunu yaptı.

 

 

Birçok Kolombiyalı sosyal paylaşım siteleri, özellikle de Twitter’dan paylaştığı mesajlarda Ertek’e ağır hakaretler yağdırırken işi abartıp ölüm tehdidine vardıranlar bile oldu. Özellikle silahlı Kolombiya askerlerinin fotoğrafının ve Ertek’in isminin yer aldığı tweet binlerce kez paylaşılmasıyla dikkat çekti.

(Amkspor)

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER