ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Ekim 2016 Çarşamba 12:19

Eskrimde Atalı yeniden başkan seçildi

Eskrimde Atalı yeniden başkan seçildi

Türkiye Eskrim Federasyonu 4. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Murat Atalı, yeniden başkanlığa getirildi.


Federasyonun Green Park Otel'de gerçekleştirilen genel kurula, 106 delege katıldı. Seçime tek aday olarak giren Atalı, kullanılan 98 oyun 95'ini alarak yeniden başkanlığa seçildi. Oylamada 3 oy da geçersiz sayıldı.

Murat Atalı, genel kurulda yaptığı konuşmada göreve geldiğinden itibaren olimpiyatlara yönelik çalıştıklarını belirterek, "İstikrar ve atılım sloganıyla karşınıza çıkmıştım ve hedefimizi önce 2016 Rio Olimpiyatları'na katılma sonra 2020 Tokyo Olimpiyatları olarak belirlemiştik. Mahçup olmadım. Eskrimde federasyon tarihinde altın bir sayfa olarak Rio Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil etme imkanı bulduk. Bu yıl eskrim tarihinde önemli bir yıl oldu." diye konuştu.

İstikrar ve atılım sloganıyla faaliyetlere devam edeceklerini dile getiren Atalı, şunları söyledi:

"Yeni dönemde olimpiyat hazırlıklarına ağırlık vereceğiz. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda madalya için mücadele edeceğiz. En az 4 sporcuyla gitme hedefimiz var. Yeni yetenekleri keşfetme uğraşı içerisinde olacağız. Kulüplerimize, sporcularımıza malzeme yardımı yapma ve antrenör yetiştirme çalışmalarımıza da devam edeceğiz."

Murat Atalı başkanlığındaki Türkiye Eskrim Federasyonu yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

İlker Ilgın, Arslan Narin, Ahmet Hakan Hayber, Fatih Erdöl, Abdurrahman Karataş, Murat Pehlivan, Alparslan Bayraktar, Halit Bostancı, Bilgehan Baydil, Serdar Taflan, Ahmet Bilge Anbarlılar, Nihat Gültekin, Sertaç Tuza, Uğur Aybeğ Kini

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER