ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Nisan 2013 Salı 16:32

Eskişehirspor, yükselişe geçmek istiyor

Eskişehirspor, yükselişe geçmek istiyor


 Spor Toto Süper Lig'de son 6 maçtır kazanamayan Eskişehirspor, kendi sahasında oynayacağı Sivasspor maçı ile yükselişe geçmek istiyor.

Eskişehirspor Hanefi Demirkol Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen basın sözcüsü Erdal Şahbaz, Sivasspor maçının kendileri için önemli olduğunu ve kazanmak istediklerini ve camia olarak kenetlenmeleri gerektiğini söyledi. Şahbaz, "Taraftarların takım üstündeki rollerinin önemli olduğunu görüyoruz. Taraftar tepki gösterecekse bile, maçın bitmesini beklememiz gerekiyor. Maçın sonuna kadar takımlarının yanında olsunlar. Eskişehirspor iyi bir takımdır." dedi.

Oynanan oyuna bakıldığında hak etmedikleri bir yerde olduklarını belirten Şahbaz, istatistiksel olarak da üstünlüklerinin bulunduğunu kaydetti. Olumsuz sonuçları her zaman olumlu bir düşünceye çevirmekte olduklarının da altını çizen Şahbaz, önümüzdeki yıl için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini de ifade ederek şunları söyledi:

"Transfer bir süreç. İzlenen oyuncular var. Teknik heyet ile görüşmeler sonrasında yönetim kurulu bütçesine göre oyuncuların alınıp, alınmayacağı kararını veriyor. Genç oyuncular, geleceğe yönelik yatırım amaçlı alınıyor. Biz şuan aldığımız gençlerin 5 yıl içinde Eskişehirspor'a çok önemli katkılar sağlayacağını biliyoruz. Her transfer istediğiniz şekilde olmaz. Futbol sabır istiyor. Futbolun arka yüzü 90 dakika değil. Arkası çok uzun zaman istiyor. Eskişehirspor oyuncuları, diğer takımlar tarafından talep ediliyor. Talep edilen futbolcular ise hep genç futbolcudan oluşuyor."
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER