ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Kasım 2014 Pazartesi 13:29

Eskişehirspor iddialı

Eskişehirspor iddialı

Eskişehirspor İdari Menajeri Özgür Tulun, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçıyla yükselişe geçeceklerini söyledi.


Eskişehirspor İdari Menajeri Özgür Tulun, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçıyla yükselişe geçeceklerini söyledi.

Bir günlük izinin ardından Eskişehirspor, Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde Spor Toto Süper Lig’in 10’unucu haftasında kendi evinde 23 Kasım Pazar günü oynayacağı Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıklarını yaptıkları antrenmanla sürdürdü. Sabah yapılan ilk antrenmanda takım düz koşu yaparak ısındı.

Eskişehirspor İdari Menajeri Özgür Tulun, Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyledi. Kaybedilen karşılaşmalar sonrasında kırılma noktasını geçtiklerini belirten Tulun, “Ligin başından bu yana kadar şansız birkaç maç oynadık. Transfer döneminden sonra ligi en iyi yerde bitirecek bir takım kurduk. Ancak maç sahada oynanıyor. Bazen istemediğimiz sonuçları elde edebiliyoruz. Ben Pazar günü oynayacağımız maç ile de çıkışa geçeceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sakat oyuncularımızdan dönenlerimiz de var. Aytaç’ın durumu gayet iyi. Tabi ki bu Ertuğrul hocamızın kadro vermesiyle belli olacak. Pazar günü oynacağımız karşılaşmada 3 puan alarak, taraftarımıza, yöneticilerimize en güzel hediyeyi vereceğiz. Takım olarak maça istek ve motivasyon olarka yüksek seviyedeyiz. Kazananda biz olacağız. Kart sınırında 3 futbolcumuz var. Onun dışında kart cezalımız yok. Şehrimizin takımımıza sonuna kadar destek olmasını istiyorum. İnişli çıkışlı tabi ki olacak, ancak yönetim kurulumuzun verdiği mücadele ortada. Oyuncularımızın Pazar günü vereceği mücadele ortada olacak. Sonuçta bir tane Eskişehirspor var. Bunun için Eskişehirspor’un geleceği için birlik ve beraberlikte devam etmemiz gerekiyor” diye konuştu.









 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER