ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Ekim 2014 Pazar 15:57

"Es-Es"in galibiyet hasreti sürüyor

"Es-Es"in galibiyet hasreti sürüyor

Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Lig'in son 6 haftasında yaptığı maçlarda galibiyetle tanışamadı.


Eskişehirspor'un Spor Toto Süper Lig'in son 6 haftasında yaptığı maçlarda galibiyetle tanışamadı.

Eskişehirspor Süper Lig'in ilk 6 haftasında sırayla Torku Konyaspor, Galatasaray, Gençlerbirliği, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı.

"Es-Es"ler, ligin ilk haftasında sahasında ağırladığı Torku Konyaspor'u Hürriyet Gücer ve Erkan Zengin golleriyle 2-1 yendi. Bir sonraki hafta Galatasaray ile deplasmanda karşılaşan "kırmızı şimşekler", rakibiyle golsüz berabere kaldı. Eskişehirspor, üçüncü haftada sahasında Gençlerbirliği'ne 2-0 yenildi.

Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalan "Es-Es"ler, bir sonraki hafta Çaykur Rizespor'a 2-1 mağlup oldu. Ligin 6. haftasında Bursaspor'a konuk olan "kırmızı şimşekler", sahadan 2-2 beraberlikle ayrılarak bir puan aldı. Eskişehirspor, bugün deplasmanda 2-0 öne geçtiği Mersin İdmanyurdu maçını 4-2 kaybederek sahadan puansız ayrıldı.

"Es-Es"ler, ligin ilk haftasında aldığı galibiyetin ardından yaptığı son 6 maçta 3 mağlubiyet 3 de beraberlik aldı. Rakip ağları 8 kez havalandıran "kırmızı şimşekler", bu maçlarda kalesinde de 12 gol gördü.

Ligde topladığı 6 puanla 15. sırada yer alan Eskişehirspor, 29 Ekim'de Türkiye Kupası 3. Turu'nda Kırıkhanspor ile karşılaşacak.

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER