ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Kasım 2014 Pazartesi 10:46

"Es-Es", soyunma odasına üzgün girdi

"Es-Es", soyunma odasına üzgün girdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, bu sezon ligde yaptığı 9 maçın 8'inde soyunma odasına galip giremedi.


Siyah-kırmızılı takım, ligin ilk maçında sahasında ağırladığı Torku Konyaspor maçının ilk yarısını 1-0 geride tamamladı. Eskişehirspor, 2-1 kazandığı bu maçtan 3 puan almayı başardı. Bir sonraki hafta Galatasaray ile deplasmanda karşılaşan "Es-Es"ler, rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

Eskişehirspor, ligin 3. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği karşısında da soyunma odasına 1-0 mağlup girerken maçı da 2-0 kaybetti. Süper Lig'in 4. haftasında da Beşiktaş ile karşılaşan "kırmızı şimşekler, İstanbul deplasmanındaki maçın ilk yarısını 1-0 geride tamamlarken, ikinci yarıda bulduğu golle müsabakadan bir puan almayı başardı.

"Es-Es"ler, bir sonraki hafta karşılaştığı Çaykur Rizespor karşısında da soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi. Eskişehirspor, ilk yarısı 0-0 biten maçı 2-1 kaybetti. Süper Lig'in 6. haftasında Bursaspor deplasmanına giden "kırmızı şimşekler", ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçta, rakibiyle 2-2 berabere kaldı.

Siyah-kırmızılılar, sonraki hafta deplasmanda yaptığı Mersin İdmanyurdu maçının ilk yarısını 2-1 önde tamamlamasına rağmen karşılaşmayı 4-2 mağlup bitirdi. Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Balıkesirspor'u misafir eden Eskişehirspor, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçı 2-2 berabere bitirdi. "Kırmızı şimşekler", geçen hafta deplasmandaki Sivasspor maçında da ilk yarıyı 0-0 berabere bitirdi.

Eskişehirspor, 1-1 biten Sivasspor maçının ardından ligde topladığı 8 puanla kendisine 15. sırada yer buldu.

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER