ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Kasım 2014 Pazar 20:31

Ertuğrul Sağlam: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık

Ertuğrul Sağlam: Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık

Ertuğrul Sağlam, takımının iyi gidişatın bundan sonra devam edeceğini, oyuncuları ve taraftarı inandığını belirtti.


Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımının iyi gidişatın bundan sonra devam edeceğini, oyuncuları ve taraftarı inandığını belirterek, "Maçı bırakmadık, sabırlı oynadık, yılmadık, hak ettiğimiz bir galibiyeti iki golle bulduk. Bu galibiyet Fenerbahçe maçı için bize moral oldu." dedi.

Sağlam, Kayseri Erciyesspor maçının ardından yaptığı basın toplantısında, söz konusu maçın kendileri için büyük önem taşıdığını kaydetti. Sağlam, oyuncuların da, taraftarın da bu maçta sorumluluk aldığını, taraftarın olumlu şekilde takıma destek verdiğini belirtti. Bu galibiyetin Fenerbahçe maçı içinde önemli olduğunu kaydeden Sağlam, şöyle dedi:

"Moral ve motivasyon açısında ehemmiyet taşıyor. Bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Takımımız daha iyi olacak. Eksiklikleri kaldıracağız. Takımımızın yeri burası değil. İyi gidişatımız bundan sonra devam edecek oyuncularımıza ve taraftarımıza inanıyorum. Maçı bırakmadık, sabırlı oynadık, yılmadık, hak ettiğimiz bir galibiyeti iki golle bulduk."

Kayseri Erciyespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise yaptığı açıklamada, sezon başından bu yana ilk kez böyle düşündüklerinin altında oynadıklarını belirtti.

Korkmaz, "Eskişehirspor'a teşekkür ediyorum güzel oyundan dolayı. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Eksikliklerimizi belirleyeceğiz." diye konuştu.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER