ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Kasım 2014 Salı 17:07

Ertuğrul Sağlam Gidiyor Mu ?

Ertuğrul Sağlam Gidiyor Mu ?

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, “Hocamızın istifa etmesi gibi bir konu yok. Bu durum yanlış olarak çarpıtılıyor." dedi.


Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Sivasspor maçı sonrasında bir taraftar grubunun Ertuğrul Sağlam hakkında yaptıkları kötü tezahüratları kınadıklarını, Sağlam’ın takımın başında olduğunu söyledi.

Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan, takımın gidişatı hakkında konuşurken, sorulan soruları da cevapladı. Eskişehirspor’un ligde bulunduğu durum hakkında konuşan Hoşcan, “Genellikle futbol skora endeksli olduğundan dolayı ilk baktığımız puan oluyor. Biz 5 yıllık bir projeksiyon çizdiğimizi ve takımımızı gençleştireceğimizi defalarca söylemiştik. Evet takımı gençleştirdik. Bizim için her oyuncumuz çok değerli. Takım içinde ciddi bir rekabet var. Tabiî ki fikstürdeki yerimizin durumunu istenmez. Ancak geçiş sürecinin sancılı olabileceğini tahmin ediyorduk” dedi.

“ERTUĞRUL SAĞLAM HİÇ BİR YERE GİTMİYOR”

Bir soru üzerine Sivasspor maçının ardından Ertuğrul Sağlam hakkında istifa ettiğine yönelik çıkan haberlere de değinen Hoşcan şunları söyledi;

“Hocamızın istifa etmesi gibi bir konu yok. Bu durum yanlış olarak çarpıtılıyor. Sivasspor maçının bitiminin ardından takımımız taraftarın yanına gitme özgüveniyle, orada hocamıza korkunç yanlış laflar söylendi. Küfürler edildi. Ertuğrul Sağlam ve yönetimimiz istifaya davet edildi. Hocamıza karşı orada yapılanları kınıyoruz. Hocamız orada çok kırıldı. Ancak taraftarın hocaya karşı bu davranışını oyuncularımız ateşledi. Teknik ekibimle birlikte hava alanında oyuncularıma bir konuşma da ben yaptım. Hiçbir şekilde böyle bir şey yok. Hiçbir şekilde Ertuğrul Sağlam bunlara pabuç bırakacak bir adam değil. Futbolda kötü tezahüratın olmaması gerektiğini söylüyoruz. Bu duygusallıklardır. Ancak profesyonellikle duygusallıkları her zaman birbirinden ayırabilecek futbolcu, teknik heyet ve yönetimimiz var. Biz bu yapılanları da bu kötü söylemleri de kınıyoruz. Hiçbir şekilde hocamız bir yere gitmiyor. Biz sonuna kadar güveniyoruz.”

“ŞANSIMIZIN DÖNDÜĞÜNE İNANIYORUM”

Sivasspor maçında atılan son dakika golüyle şansın Eskişehirspor tarafına geçtiğini ifade eden Hoşcan, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Yolumuz açık. Şansımızın da döndüğüne ben inanıyorum. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçımız var. İlk yarı sonuna kadar dokuz maçımız var. 8 maç ama ilk yarıya dokuz maç olacak. Baktığımız da yolumuzun aydınlık olduğuna inanıyorum. Farklı bir sezon yaşıyoruz. Şanssızlığımızın da kırıldığına inanıyorum .Hocamızın en deneyimi ve futbolcularımızın yeteneklerini biliyoruz. Çıkışı iyi yapacağız. Gerekli ne varsa yapılacak. Herkes rahat olsun.”









 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER